Avainsana-arkisto: Turvapaikanhakijat

Sotapakolaisten traumat! Turvapaikanhakijat


Raketattackerna på Möllevångstorget under nyår 2017
Yllä oleva video on kuvattu Ruotsissa 2017. Videolla sotaa paenneet turvapaikanhakijat ampuvat tarkoituksella raketteja päin ihmisiä autoja ja rakennuksia.
Kovasti tässä voi ihmetellä kuinka sotaa paenneet ihmiset nauttivat tästä toiminnasta.

Turvapaikanhakijat:Suomi jälleen maksajan paikalla!

Pakolaisten pakkopalautus tökkii!
Suomessa notkuvien turvapaikkaturistien pakkopalautus käy veronmaksajalle kalliiksi! Irak kiristää palautus sopimuksen teon yhteydessä rahaa ja muita etuja! Sipilän hallitus on aiheuttanut Suomalaisille itkua ja hammasten kivistystä typerillä toimillaan.
Nyt Suomen tulisi kustantaa Irakiin palaaville ja heidän perheillensä koulutus ja elatus.
Halvin ratkaisu olisi rakentaa piikkilangalla aidattu pakolaisleiri metsän keskelle ja tunkea kaikki pakolaiset sinne nauttimaan vettä ja ravitsevaa ruisleipää.(THL:N mukaan ruisleipä on ravitsevaa ja terveellistä) Ongelma poistuisi melko pian ja vapaaehtoisia Irakiin palaajia löytyisi kohta tuhansia!

Otanmäki: Turvapaikanhakijan tekemä tappo/murha

“Perkele, me ei pelätä miestä eikä pimmeetä”

15.9.2016 Otanmäki: turvapaikanhakijan tekemä murha kuumentaa tunteet! MTV:n toimittaja haastattelee paikallista vanhaa miestä, joka sanoo suorat sanat. Suvakkitoimittajalla meinaa mennä maailmankirjat sekaisin näistä sanoista.

Iltalehti Vs Totuus Turvapaikanhakijat/mielenosoitus

Uskotko omia silmiäsi vai Iltalehden toimituksen horinoita?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091122296437_uu.shtml
Iltalehti kertoo järkyttävästä naisen hakkaamistapauksesta Itiksen mielenosoituksen yhteydessä. Toimittajan mukaan raskaana olevaa maahanmuuttajataustaista musliminaista pahoinpideltiin törkeästi. Noin kymmenen ihmisen joukko oli pahoinpidellyt, töninyt ja tallonut varpaille.
Totuuden voi jokainen tarkistaa Youtube videolta joka on kuvattu Itäkeskuksessa tapahtuman aikana.

Iltalehden toimittaja pakoilee vastuutaan!

Pakolaiset: Etusormella osoittelu vie Suomalaisen häkkiin

Poliisi tiedoittaa:Jämsässä Maahanmuuttajalapsia on osoiteltu etusormella autosta käsin, peukalon samalla tehdessä ylhäältä alas tapahtuvaa liikettä. Poliisin mukaan tämä etusormella osoittelu saattaisi täyttää lain kohdan, laiton uhkaus. Etusormen metsästykseen on hälytetty kaikki Jämsän poliisipartiot. Naisten ahdistelu ja häirintä tapaukset saanevat nyt jäädä toisarvoisiksi asioiksi, onhan nyt kyseessä Suomen kunniakansalaisten huono kohtelu ja peloittelu etusormella.
Nyt kaikki autoilijat tarkkana mitä sillä sormella ajon aikana tekee! Tarpeeton sormen nostelu kiellettäneen kantasuomalaiselta
kokonaan. Nenän kaivaminen sallittaneen, jos on käynyt 10 viikon kurssin maahanmuuttovirastossa.Kurssin nimi on: oikea oppinen nenänkaivuu, ilman latausliikettä ja peukalon heiluntaa.
http://www.ksml.fi/kotimaa/Poliisi-Aikuiset-ampuivat-sormilla-maahanmuuttajalapsia/827834?pwbi=dd9fdae6c7433a5b2b9f446a0ea8cc8b

Pakolaiset: Maahanmuuton hinta?

 


Suomi jakaa rahaa pakolaisille/ turvapaikanhakijoille maailman ja Euroopan mittakaavassa avokätisesti. Olemme maailmanmestareita tässä rahan ja sosiaaliturvan jakajina, politiikot ovat sorvanneet tämän järjestelmän tähän surkeaan malliin.

Kaivinkone Vs tumma mies: Turvapaikanhakijat aiheuttavat suomelle kuluja


Tässä on tulos Sipilän hallituksen politiikan seurauksista. Maahan päästetään pakolaisia ja näin aiheutetaan veronmaksajille jatkuvia ja ikuisia kuluja.

Kaaos! Herätkää suvakit! Pakolaiset-Turvapaikanhakijat


INEDIT SCENES DE GUERRE CALAIS MIGRANTS 29 FEVRIER 2016
Ranskan Calais: Laittomasti maahan tulleet pakolaiset riehuvat ja pitävät poliisia pilkkanaan. Poliisin resurssit käyvät vähiin. On vain ajan kysymys koska tilanne riistäytyy täysin viranomaisten hallinnasta.
Paikallisten asukkaiden elämä on tuhottu tarkoituksella! Kuka ottaa vastuun tästä pakolaisinvaasiosta? Nyt olisi Eurooppalaisten suvakkien aika herätä tähän todellisuuteen. Jos tämä sama meno saa jatkua, Eurooppa on menetetty!