Avainsana-arkisto: Tohtori Tolonen

Rasvasota: Kolesterolilääkkeille nolo takaisku!

Kolesterolilääkkeet ovat turhia ja tehottomia
Lääketutkijoille takaisku ja raju pettymys! uusi mullistava kolesterolilääke ei toimi, vaikka huono LDL kolesteroli laski lääkkeiden käyttäjillä 37% ja hyvä HDL kolesteroli nousi 130%. Tämä lääkekokeilu todisti jälleen sen minkä Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tienneet jo vuosia, kolesterolilääkkeistä on ainoastaan haittaa terveydelle. Tämäkin “häpeällinen” tutkimustulos haudattaneen syvälle routaiseen maahan jotta negatiivinen tieto ei myskyttäisi kolesterolilääkebisnestä. Statiinit ovat miljardibisnes lääkeyhtiöille.

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Rasvasota: Pekka Puska olikin väärässä!

Sokeri aiheuttaa sydäntautia

Sokeri nostaa muutamassa viikossa triglyseridi ja LDL kolesterolipitoisuuksia, aiheuttaen sydäntautivaaraa. Pekka Puska  oli taas väärässsä. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä sokeriasiasta jauhaneet jo vuosikausia.

Tyydyttynyt rasva ei aiheuta sydäntauteja: Yhdysvaltojen ravitsemusterapeuttiyhdistys haluaa päästää voi(Tyydyttynyt rasva) pannasta, koska tyydyttynyt rasva ei aiheuta sydäntauteja, vaikka näin meille kansalaisille on valehdeltu virallisista lähteistä.  Academy Submits 2015 DGA Recommendations

Hiilihydraatit aiheuttavat sydäntautia, eikä rasva. Kevyttuotteiden aika on ohi! Pohjois-Karjala projekti oli suurta kusetusta.

Statiini lisää sydäntautia 30-40%

Vaaralliset lääkkeet: Statiinit

Tilastokeskuksen kuolemansyytilastot paljastavat, että sydänperäiset kuolemat ovat lisääntyneet statiinien aikakaudella 30-40 prosenttia.

Tilastokeskuksen data on karua luettavaa! Statiinien aikakaudella sydäntaudit ovat lisääntyneet, vaikka statiini piti olla mullistava lääke sydäntaudin ehkäisijänä. Ilman pallolaajennuksia tilastot olisivat vieläkin synkempiä( Vuonna 1995 tehtiin 1803 pallolaajennusta. Vuonna 2011 tehtiin operaatioita 8900)

Leino Utriainen, statiini, Tilastokeskuksen tilastot, sydäntauti
Leino Utriainen, statiini, Tilastokeskuksen tilastot, sydäntauti

statiini_graffa2_1405MS_uu

statiini_graffa3_1405MS_uu

Rasvasota: Sydäntaudin todellinen syy

Elintarvikkeisiimme tunkeutuneita TODELLISIA kovia rasvoja ovat kasviöljyjen kemiallisessa kovetuksessa syntyvät synteettiset rasvayhdisteet.

Synteettiset kasvirasvat

Mitä on kova rasva? Tieteessä ei tunneta kovaa rasvaa. Tämä termi on THL:n keksimä ilmaisu. Johan se maalaisjärkikin sanoo, että teollisesti valmistettuja ja jalostettuja kasviöljyjä ei tule pitää terveellisinä öljyinä.
Pekka Puska on ylistänyt margariinin terveellisyyttä Pohjois-Karjala projektin myötä. -70 luvulla se margariini sisälti suuret määrät transrasvaa, joka taas aiheuttaa sydäntautia. Katalyyttinen osittaishydraus oli se menetelmä jota käytettiin margariinin saamiseksi juoksevasta kovaan muotoon 1970. Margariini on edelleen kovetettava jollain konstilla, koska kasviöljy on juoksevaa.
Vaihtoesteröinti on se menetelmä jota nykymargariineissa käytetään.

Karppaus-Hiilihydraatit-Rasvat-Rasvasota

Ongelma on todellinen vähähiilihydraattimattomassa ruokavaliossa, koska ravinto ei sisällä nälkää pitäviä hiilihydraatteja.

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin mukaan!

Ravintoasiantuntijan kannattaisi tutustua ihmisen ruuansulatukseen ja insuliiniin. Insuliini on varastohormoni joka ajaa ylimääräisen hiilihydraatin(Glukoosi) varastoon, jos lihakset ja maksa ovat jo täynnä.

Mottipäiset ravinto-ohjeet!

Rasvasota/ Sokerisota/Sydäntauti/Lihavuus

THL:n entinen pääjohtaja Jussi Huttunen myöntää että sokeri aiheuttaa sydäntautia , kakkostyypin diabetesta ja lihottaa kansalaisia.

Huttusen mielestä sokerin haitat on tiedetty jo 1960 luvulta lähtien, mutta “vakuuttava” tieto on puuttunut. Keinomakautusaine aspartaami saa nyt synninpäästön herra Huttusen mielestä, koska sokeri on vaarallisempaa kuin aspartaami.

Kaikki hiilihydraatti muuttuu elimistössä sokeriksi ja sitä kautta liika tärkkelys, pöytäsokeri ja hedelmistä saatu sokeri kuormittavat elimistöä samalla tavalla. Huttunen myöntää glukoosin olevan vaarallista elimistölle jos sitä saadaan liikaa. Huttunen jatkaa: Hedelmäsokeri aiheuttaa myös suuria ongelmia ja siitä on paljon näyttöjä.

Sokeri ei mukamas aiheuta Huttusen mielestä minkäänlaista riippuvuutta ihmisessä, mikä ei pidä paikkaansa.  “Monet tykkää sokerista ja ilman sokeria on paha olla” kertoo Herra Huttunen. Sokerin syönnillä ei elimistö tule kylläiseksi, koska insuliinia alkaa varastoimaan glukoosia välittömästi kun syöt sokeria/tärkkelystä/hiilihydraattia/ proteiinia. Rasvaa syömällä ei insuliinitasot nouse. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä samasta asiasta puhuneet jo vuosikausia, mutta Pekka Puska on pitänyt kiinni omista hatarista teorioistansa kiinni kynsin ja hampain.

Jussi Huttunen ei tietenkään voi myöntää että sokeri ja tärkkelys on pahin sydäntaudin aiheuttaja. Uusimpien tutkimusten mukaan aspartaami ja muut keinomakeuttajat huijaavat elimistöä suuntaan, joka saa sinut nälkäiseksi ja syöt lisää, vaikka todellinen ravinnontarve ei ole akuutti. Setä Huttu jaksaa jauhaa edelleen tätä samaa “hyvät hiilarit” sanomaa. Kuitu mukamas muuttaa tärkkelyksen terveysruuaksi. Piilosokeriin ei kannata kiinnittää huomiota sanoo setä Huttu! Hän jatkaa”makeat jälkiruuat on osa elämän laatua” Oho, taidan olla elämän laadussa aika pahasti hakoteillä kun en syö makeita jälkiruokia. 😀

Tässä Huttuselle iltalukemista

Kokaiinin ja sokerin tiedetään stimuloivan samoja aivoalueita.

 

 

 

Studio55 nettisivut

Rasvasodan perusteet: Tyydyttynyt rasva Vs kasviöljy

Rasvasota on ollut käynnissä jo pitkään. Vanhat jäärät ja THL pitävät kiinni pelastusveneestä, joka on lastattu täyteen vanhoilla tutkimuksilla. Seitsemän maan tutkimus ja  Pohjois-Karjala projekti eivät kumpikaan olleet kunnon tutkimuksia, vaikka näiden pohjalta tyydyttyneen rasvan ja kolesterolin yhteys on mukamas todistettu aukottomasti.

Voin ja tyydyttyneen rasvan parjaaminen perustuu pelkkään olettamukseen, eikä oikeaan tutkimukseen.  On totta että tyydyttynyt rasva nostaa kolesterolia, mutta tämä kokonaiskolesterolin kohoaminen ei kerro koko totuutta asiasta. Tyydyttynyt rasva nostaa myös HDL kolesterolia joka tunnetaan ns hyvänä kolesterolina. Eri rasvahappo laadusta riippuen LDL kolesteroli käyttäytyy eri tavalla. Palmitiinihappo voi nostaa LDL kolesterolia, mutta steariinihappo ei nosta.

Pieni LDL  lipoproteiini on haitallinen aiheuttaen sydäntautia.

Suuri LDL lipoproteiini ei ole haitallinen.

Sydätaudin ehkäisyssä on tärkeää että LDL kolesterolin hiukkaset ovat suuria. Tyydyttynyt rasva lisää LDL kolesterolin hiukkasten kokoa suuremmaksi, vaikka tyydyttynyt rasva hiukan nostaa LDL kolesterolia.

Myös LDL partikkeleiden lukumäärällä on merkitystä(LDL-p) Tyydyttynyt rasva vähentää LDL-p partikkeleiden määrää, mutta vähärasvainen ruokavalio saattaa lisätä LDL-p partikkeleiden määrää.

Meta analyysi 2010: Tyydyttyneellä rasvalla ei yhteyttä sydäntautiin

Analyysi 2014: Tyydyttyneellä rasvalla ei yhteyttä sydäntautiin

Analyysi 2011: Tyydyttyneellä rasvalla ei yhteyttä sydäntautiin

Tutkimuksessa havaittiin seuraavaa: korvaamalla tyydyttynyttä rasvaa(voi) tyydyttymättömillä(kasviöljyt) pienentyi sydäntapahtumat 14%, mutta ei sydäntautikuolemat. Tästä voidaan päätellä, että kasviöljyissä olevat omega-3 rasvahappojen esiasteet (alfalinoleenihappo) vaikuttavat suojaavasti sydäntapahtumiin ja sydäntautiin. Tyydyttyneen rasvan vaikutus on neutraali.

Vähärasvainen ruokavalio

Maailman suurin tutkimus: Vähärasvainen ruokavalio

Lähes 50000 naista käsittävä tutkimus vähärasvaisen ruokavalion terveyshyödyistä.

Tutkimuksen kesto noin 8 vuotta. Tutkimus osoitti että vähärasvainen ruokavalio ei vähennä sydäntautia eikä syöpiä.

Tutkimus: Kasviöljyt haitallisia terveydelle

Tutkimus 2: Kasviöljyt haitallisia terveydelle

saturated-fat-good-or-bad

Länsimaisessa ruokavaliossa on liikaa omega-6 rasvoja ja liian vähän omega-3 rasvoja(Kalaöljy) Rypsiöljyn erinomaisuutta perustellaan sen sisältämän omega-3 esiasteen(Alfalinoleenihappo) suurella määrällä. Elimistön on kuitenkin muunnettava omega-3 esiaste oikeaan pitkäketjuiseen muotoon DHA ja EPA.

Tämä muuntoprosessi ei ole kuitenkaan kovin tehokas. http://www.vitaelab.fi/Terveystietoa/Omega-3

Teolliset kasviöljyt ja transrasvat ovat listalla joita kannattaa vältellä jos terveys yhtään kiinnostaa. Kylmäpuristetun rypsiöljyn vaihtaisin laadukkaaseen kylmäpuristettuun neitsyt oliiviöljyyn. Syömällä monipuolisesti laadukkaita luonnollisia rasvoja saat täyden terveyshyödyn, eikä ole tarvetta mennä lääkäriin ja saada sieltä käteensä statiinireseptiä. Statiinit aiheuttavat monenlaista sairautta ja vaivaa. Statiini kannattaa jättää apteekin hyllylle. Kyllä Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat olleet oikeassa tässäkin asiassa.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2002/08/17/saturated-fat1.aspx

 

Pohjois-Karjala projekti: Pekka Puska

 

http://viihdefoorumi.eu/viewforum.php?f=30  Rasvasodan veteraanit kohtaavat!

http://www.pronutritionist.net/pohjois-karjala-projekti-finriski-ja-ancel-keysn-tutkimukset/

Reijo Laatikainen avaa surullisenkuuluisaa Pohjois-Karjala projektia!
Pohjois-Karjala projekti oli jatkumo Seitsemän maan vedätystutkimukselle, jossa Ancel Keys teki omia ja vääriä johtopäätöksiä rasvoista, kolesterolista ja sydäntaudista.

Seitsemän maata Tutkimuksessa verrattiin sepelvaltimotautiin kuolleisuuden 12000 vuotiaat miehet 40-59 seitsemässä maassa ja positiivinen korrelaatioita sepelvaltimotaudin kuolleisuus ja koko rasvan saanti vuonna 1970, sitten vuonna 1986 välillä sepelvaltimotaudin kuolleisuutta ja tyydyttyneen rasvan saanti (Keys 1986, Thorogood 1996). … Kuitenkin viime aikoina järjestelmällinen arvosteluja havaintoaineistoa eivät ole vahvistaneet näitä aikaisin tutkimuksissa. …. Havaintotutkimukset ovat mahdollisesti voimakas tarjoamaan yhdistysten välillä ruokavaliotekijät ja kardiovaskulaarinen riski, mutta mittakaava mittausvirhe on sellainen, että voidaan havaita sellaisia vaikutuksia voi olla vaikeaa. Näin interventio tutkimuksia tarvitaan selvittämään syyn ja seurauksen, jotta häiritsevien ei joko piilossa tai tuottaa totta suhteita. Trials myös suoraan puututtava onko muuttamalla ruokavalion rasvan aikuisilla on hyödyllistä vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä väestössä ja riskiryhmiin. On tärkeää, että tutkimusten perusteella muodostavat perustan näyttöön perustuvan käytännön tällä alueella. ”
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD002137.pub2/full