Avainsana-arkisto: THL

Turvapaikanhakijat:Suomi jälleen maksajan paikalla!

Pakolaisten pakkopalautus tökkii!
Suomessa notkuvien turvapaikkaturistien pakkopalautus käy veronmaksajalle kalliiksi! Irak kiristää palautus sopimuksen teon yhteydessä rahaa ja muita etuja! Sipilän hallitus on aiheuttanut Suomalaisille itkua ja hammasten kivistystä typerillä toimillaan.
Nyt Suomen tulisi kustantaa Irakiin palaaville ja heidän perheillensä koulutus ja elatus.
Halvin ratkaisu olisi rakentaa piikkilangalla aidattu pakolaisleiri metsän keskelle ja tunkea kaikki pakolaiset sinne nauttimaan vettä ja ravitsevaa ruisleipää.(THL:N mukaan ruisleipä on ravitsevaa ja terveellistä) Ongelma poistuisi melko pian ja vapaaehtoisia Irakiin palaajia löytyisi kohta tuhansia!

Rasvasota: Kolesterolilääkkeille nolo takaisku!

Kolesterolilääkkeet ovat turhia ja tehottomia
Lääketutkijoille takaisku ja raju pettymys! uusi mullistava kolesterolilääke ei toimi, vaikka huono LDL kolesteroli laski lääkkeiden käyttäjillä 37% ja hyvä HDL kolesteroli nousi 130%. Tämä lääkekokeilu todisti jälleen sen minkä Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tienneet jo vuosia, kolesterolilääkkeistä on ainoastaan haittaa terveydelle. Tämäkin “häpeällinen” tutkimustulos haudattaneen syvälle routaiseen maahan jotta negatiivinen tieto ei myskyttäisi kolesterolilääkebisnestä. Statiinit ovat miljardibisnes lääkeyhtiöille.

Rypsiöljy! Terveystuote?

saksalaismedian artikkeli rypsiöljystä

Rapsöl enthält bis zu 65% einfach ungesättigte Fettsäuren und bis zu 35% mehrfach ungesättigte Fettsäuren und nur eine geringe Menge gesättigter Fette. Die Crux beim Verarbeiten und Raffinieren von Rapsöl ist, dass der mehrfach ungesättigte Bestandteil des Öls gegenüber Hitze, Licht und Druck äußerst instabil ist. Dadurch oxidieren diese stark. Das wiederum erhöht die Menge der freien Radikale in unserem Körper. 
Der Casus knacksus dieses ganzen Raffinierens und Verarbeitens: Es kommt zu Entzündungsprozessen im Körper, möglicherweise zu Gewichtszunahme, Herzerkrankungen und anderen degenerativen Krankheiten.

Teollinen rypsiöljy sisältää transrasvaa 4,6% Transrasva muodostuu öljyyn sen teollisen käsittelyn seurauksena.

Antti Heikkilä kertoo rypsiöljystä

Hitler on huolissaan Mahariskistä!


Hitler kuulee kummia! Mahariski on viety Ahveniston hullujenhuoneeelle, eikä viihdefoorumilla asiasta tiedetä mitään. Mahariski on saatava äkkiä Sarpatin grillille, jotta Hitler voisi järjestää kunnon kännibileet jossa juodaan sankokaupalla kiljua ja sekoillaan oikein urakalla.

Mahariskin löydät täältä

Suolaa, suolaa, enemmän suolaa!

JAMAssa julkaistiin vuonna 2011 tutkimus, jonka voi tulkita kyseenalaistavan vähäsuolaisen ruokavalion hyödyt. Tutkimuksessa ei löydetty näyttöä siitä, että runsas suolan syöminen lisäisi sydän- ja verisuonitautien riskiä. Sen sijaan saatiin todisteita, jotka viittaavat päinvastaiseen: vähäsuolainen ruokavalio näytti olevan yhteyksissä sydänkuolleisuuteen.

Suola ei ole vaaraksi terveille ihmisille

Statiini lisää sydäntautia 30-40%

Vaaralliset lääkkeet: Statiinit

Tilastokeskuksen kuolemansyytilastot paljastavat, että sydänperäiset kuolemat ovat lisääntyneet statiinien aikakaudella 30-40 prosenttia.

Tilastokeskuksen data on karua luettavaa! Statiinien aikakaudella sydäntaudit ovat lisääntyneet, vaikka statiini piti olla mullistava lääke sydäntaudin ehkäisijänä. Ilman pallolaajennuksia tilastot olisivat vieläkin synkempiä( Vuonna 1995 tehtiin 1803 pallolaajennusta. Vuonna 2011 tehtiin operaatioita 8900)

Leino Utriainen, statiini, Tilastokeskuksen tilastot, sydäntauti
Leino Utriainen, statiini, Tilastokeskuksen tilastot, sydäntauti

statiini_graffa2_1405MS_uu

statiini_graffa3_1405MS_uu

Kookosöljy on terveellinen öljy

– Kun kookosöljyn vaikutuksia kolesterolipitoisuuksiin on tutkittu, se on osoittautunut aika neutraaliksi. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että kookosöljyssä on paljon lauriinihappoa, mikä nostaa veren hyvää HDL-kolesterolia. Vaikka myös huono LDL-kolesterolitaso nousee, hyvä HDL-kolesterolitaso nousee vielä enemmän, ja niiden suhde paranee, Virtanen kertoo

Kookosöljyartikkeli

Näin ne takit kääntyy myös THL:ssä öljyjen ja rasvojen suhteen. Pekka Puska ei kuitenkaan myönnä näitä totuuksia.

Rasvasota/ Sokerisota/Sydäntauti/Lihavuus

THL:n entinen pääjohtaja Jussi Huttunen myöntää että sokeri aiheuttaa sydäntautia , kakkostyypin diabetesta ja lihottaa kansalaisia.

Huttusen mielestä sokerin haitat on tiedetty jo 1960 luvulta lähtien, mutta “vakuuttava” tieto on puuttunut. Keinomakautusaine aspartaami saa nyt synninpäästön herra Huttusen mielestä, koska sokeri on vaarallisempaa kuin aspartaami.

Kaikki hiilihydraatti muuttuu elimistössä sokeriksi ja sitä kautta liika tärkkelys, pöytäsokeri ja hedelmistä saatu sokeri kuormittavat elimistöä samalla tavalla. Huttunen myöntää glukoosin olevan vaarallista elimistölle jos sitä saadaan liikaa. Huttunen jatkaa: Hedelmäsokeri aiheuttaa myös suuria ongelmia ja siitä on paljon näyttöjä.

Sokeri ei mukamas aiheuta Huttusen mielestä minkäänlaista riippuvuutta ihmisessä, mikä ei pidä paikkaansa.  “Monet tykkää sokerista ja ilman sokeria on paha olla” kertoo Herra Huttunen. Sokerin syönnillä ei elimistö tule kylläiseksi, koska insuliinia alkaa varastoimaan glukoosia välittömästi kun syöt sokeria/tärkkelystä/hiilihydraattia/ proteiinia. Rasvaa syömällä ei insuliinitasot nouse. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä samasta asiasta puhuneet jo vuosikausia, mutta Pekka Puska on pitänyt kiinni omista hatarista teorioistansa kiinni kynsin ja hampain.

Jussi Huttunen ei tietenkään voi myöntää että sokeri ja tärkkelys on pahin sydäntaudin aiheuttaja. Uusimpien tutkimusten mukaan aspartaami ja muut keinomakeuttajat huijaavat elimistöä suuntaan, joka saa sinut nälkäiseksi ja syöt lisää, vaikka todellinen ravinnontarve ei ole akuutti. Setä Huttu jaksaa jauhaa edelleen tätä samaa “hyvät hiilarit” sanomaa. Kuitu mukamas muuttaa tärkkelyksen terveysruuaksi. Piilosokeriin ei kannata kiinnittää huomiota sanoo setä Huttu! Hän jatkaa”makeat jälkiruuat on osa elämän laatua” Oho, taidan olla elämän laadussa aika pahasti hakoteillä kun en syö makeita jälkiruokia. 😀

Tässä Huttuselle iltalukemista

Kokaiinin ja sokerin tiedetään stimuloivan samoja aivoalueita.

 

 

 

Studio55 nettisivut

Sokeri: Suolisto ja sairaudet

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3945755/

Rikkaruohomyrkky ja gluteiini tekevät yhdessä järeää tuhoa suolistossa. Geenimuunnellut kasvit kyllästetään tällä supermyrkyllä. Myös sokeri ja tärkkelyt laittavat suoliston bakteerikannan raiteiltaan.

Lisäaine E407 Karrageeni tuhoaa terveyden Tätä lisäainetta käytetään joissain luomulaatuisissa kermoissa!

Antti Heikkilä Vs Pekka Puska  Antti Heikkilän sivut

Statiinit: Kuka kantaa vastuun vammoista?

Aina ei elämä kuitenkaan mene kuin Strömsössä. Joensuulainen hieman yli 80-vuotias eläkeläisrouva pelasi vielä vuonna 2012 golfia, mutta erehtyi kerran menemään terveyskeskukseen. Nyt rouva ei pysty enää istumaan normaalisti.

Kolesterolilääkkeiden uhrit! Statiinit vievät monen terveyden ja rahat. Antti Heikkilä on viisas mies, puhuessaan statiinien vaaroista. Pekka Puska on statiinin juoksupoika.