Avainsana-arkisto: Terveys

Rasvasota: Kolesterolilääkkeille nolo takaisku!

Kolesterolilääkkeet ovat turhia ja tehottomia
Lääketutkijoille takaisku ja raju pettymys! uusi mullistava kolesterolilääke ei toimi, vaikka huono LDL kolesteroli laski lääkkeiden käyttäjillä 37% ja hyvä HDL kolesteroli nousi 130%. Tämä lääkekokeilu todisti jälleen sen minkä Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tienneet jo vuosia, kolesterolilääkkeistä on ainoastaan haittaa terveydelle. Tämäkin “häpeällinen” tutkimustulos haudattaneen syvälle routaiseen maahan jotta negatiivinen tieto ei myskyttäisi kolesterolilääkebisnestä. Statiinit ovat miljardibisnes lääkeyhtiöille.

Rypsiöljy! Terveystuote?

saksalaismedian artikkeli rypsiöljystä

Rapsöl enthält bis zu 65% einfach ungesättigte Fettsäuren und bis zu 35% mehrfach ungesättigte Fettsäuren und nur eine geringe Menge gesättigter Fette. Die Crux beim Verarbeiten und Raffinieren von Rapsöl ist, dass der mehrfach ungesättigte Bestandteil des Öls gegenüber Hitze, Licht und Druck äußerst instabil ist. Dadurch oxidieren diese stark. Das wiederum erhöht die Menge der freien Radikale in unserem Körper. 
Der Casus knacksus dieses ganzen Raffinierens und Verarbeitens: Es kommt zu Entzündungsprozessen im Körper, möglicherweise zu Gewichtszunahme, Herzerkrankungen und anderen degenerativen Krankheiten.

Teollinen rypsiöljy sisältää transrasvaa 4,6% Transrasva muodostuu öljyyn sen teollisen käsittelyn seurauksena.

Antti Heikkilä kertoo rypsiöljystä

Margariini tuhoaa terveyden

Voista tuskin haittaa, mutta margariini tuhoaa terveyden!

Tässä uusimman tutkimuksen tulos, joka ei miellytä THL:n Pekka Puskaa.

Puskalandiassa ei saa ääneen sanoa totuuksia. Tyydyttynyt rasva ei lisää sydäntauteja, aivohalvauksia eikä diabetesta. Margariini, jota THL suosittelee terveystuotteena, aiheuttaa nämä edellämainitut sairaudet.

However the new research which looked at 50 studies involving more than one million people found there was no evidence that saturated fat was bad for health.  Linkki sivustolle

Hiukset lähtevät väärillä ruokatottumuksilla

– Nykyään käytetään paljon kasviöljyjä, joissa on pelkkää omegakutosta, mutta ei kolmosta. Tämän takia monet saavat kolmosta liian vähän ja kutosta liikaa. Kutonen yksin lisää kehon tulehdusriskejä ja siten hiustenlähtöä, joten kannattaa kiinnittää huomiota, että tuotteisiin on lisätty myös Omega-3-rasvahappoja.

Iltasanomat linkki

Statiinit: Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Vuonna 2007 Simo Ressler luuli kuolevansa. Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus ei ollut vienyt rintakipua. Kolesterolilääkitys oli tuonut vakavia ongelmia liikkumiseen, ajattelu kangerteli, uupumus oli totaalista. Sitten hän aloitti antioksidanttihoidon ja jätti kolesterolilääkkeen. Nyt 66 vuotias mies tuntee olevansa elämänsä kunnossa.

Suolaa, suolaa, enemmän suolaa!

JAMAssa julkaistiin vuonna 2011 tutkimus, jonka voi tulkita kyseenalaistavan vähäsuolaisen ruokavalion hyödyt. Tutkimuksessa ei löydetty näyttöä siitä, että runsas suolan syöminen lisäisi sydän- ja verisuonitautien riskiä. Sen sijaan saatiin todisteita, jotka viittaavat päinvastaiseen: vähäsuolainen ruokavalio näytti olevan yhteyksissä sydänkuolleisuuteen.

Suola ei ole vaaraksi terveille ihmisille

Teollinen ruoka tuhoaa terveytesi nopeasti

Teollinen roskaruoka tuhoaa terveytesi nopeasti

Kymmenen perättäistä ruokailua hampurilaisravintolassa  muuttaa suoliston bakteerikantaa huonoon suuntaan. Terveyttä ylläpitävät bakteerit tuhoutuvat prosessoidun ruuan myötä.

Teolliset kasviöljyt  ja prosessoitu vilja eivät ole ihmiselle sopivaa ravintoa. Rasvasota keskustelu nousee taas esille. Luonnolliset rasvat Vs teolliset!

Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Puska suosittelee teollista margariinia ja Heikkilä luonnollisia rasvoja. Sydäntauti jyllää, eikä siihen auta syödä statiineja ja margariinia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Rasvasota: Sydäntaudin todellinen syy

Elintarvikkeisiimme tunkeutuneita TODELLISIA kovia rasvoja ovat kasviöljyjen kemiallisessa kovetuksessa syntyvät synteettiset rasvayhdisteet.

Synteettiset kasvirasvat

Mitä on kova rasva? Tieteessä ei tunneta kovaa rasvaa. Tämä termi on THL:n keksimä ilmaisu. Johan se maalaisjärkikin sanoo, että teollisesti valmistettuja ja jalostettuja kasviöljyjä ei tule pitää terveellisinä öljyinä.
Pekka Puska on ylistänyt margariinin terveellisyyttä Pohjois-Karjala projektin myötä. -70 luvulla se margariini sisälti suuret määrät transrasvaa, joka taas aiheuttaa sydäntautia. Katalyyttinen osittaishydraus oli se menetelmä jota käytettiin margariinin saamiseksi juoksevasta kovaan muotoon 1970. Margariini on edelleen kovetettava jollain konstilla, koska kasviöljy on juoksevaa.
Vaihtoesteröinti on se menetelmä jota nykymargariineissa käytetään.

Syömishäiriö

Video Syömishäiriöstä/ parantuminen/ Antti Heikkilä

Antti Heikkilä haastattelee nuorta naista joka on selättänyt syömishäiriön.

Virallisen mantran mukaan rasva lihottaa ja hiilihydraatti taas ei, syömishäiriöisille kuitenkin määrätään ruokavaliohoitona sokeria ja hiilihydraattia. Melko kummallinen logiikka. Luulisi sitä rasvaa tuputettavan jos 45 kiloinen nainen haluaisi lisätä elopainoansa.