Avainsana-arkisto: Terveellinen ruoka

Syömishäiriö

Video Syömishäiriöstä/ parantuminen/ Antti Heikkilä

Antti Heikkilä haastattelee nuorta naista joka on selättänyt syömishäiriön.

Virallisen mantran mukaan rasva lihottaa ja hiilihydraatti taas ei, syömishäiriöisille kuitenkin määrätään ruokavaliohoitona sokeria ja hiilihydraattia. Melko kummallinen logiikka. Luulisi sitä rasvaa tuputettavan jos 45 kiloinen nainen haluaisi lisätä elopainoansa.

Kookosöljy on terveellinen öljy

– Kun kookosöljyn vaikutuksia kolesterolipitoisuuksiin on tutkittu, se on osoittautunut aika neutraaliksi. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että kookosöljyssä on paljon lauriinihappoa, mikä nostaa veren hyvää HDL-kolesterolia. Vaikka myös huono LDL-kolesterolitaso nousee, hyvä HDL-kolesterolitaso nousee vielä enemmän, ja niiden suhde paranee, Virtanen kertoo

Kookosöljyartikkeli

Näin ne takit kääntyy myös THL:ssä öljyjen ja rasvojen suhteen. Pekka Puska ei kuitenkaan myönnä näitä totuuksia.

Sokerisota rasvasota

Rasvasota Vs Sokerisota: John Yudkin Vs Ancel Keys

Viidenkymmenen vuoden takainen kiista jatkuu edelleen, vaikka Ancel Keys uskovaiset ovatkin pahasti alakynnessä. John Yudkin, joka oli viisas asiantuntija omalla alallaan, kertoi 50 vuotta sitten sokerin aiheuttavan sydäntautia. Ancel Keys puolestaan naureskeli tälle ajatukselle, ja puolusti omaa tutkimustansa tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta.

Inuiitit, Masait ja Samburut ovat syöneet rasvaa 60-80% iman lihavuutta, kohonnutta verenpainetta ja sydänsairauksia.(Vähäiset sydänsairaudet) Tyydyttyneen rasvan parjaus ja turha syyttely on lähtenyt yhden miehen mielipiteistä.
Ancel Keys on aiheuttanut mielipiteillään miljoonien ihmisten kärsimykset ja sydäntaudin. Kevytlinjalle siirtyminen on suistanut ihmiskunnan raiteiltaan ylipainon muodossa. Sokeri ja etenkin fruktoosi saa elimistön metabolian sekaisin, aiheuttaen metabolista oireyhtymää. Lisäpotkua tähän sokerisoppaan tulee vehnästä ja muista tärkkelyspitoisista elintarvikkeista.
Teollinen kasviöljy(Margariini) ei sekään ole mikään terveystuote, vaikka THL, Mikael Fogelholm ja Pekka Puska pitävät Margariinia terveystuotteena.


Antti Heikkilä kertoo totuuksia ja kertoo tutkimuksesta jota ei haluta rummuttaa mediassa. Tutkimuksen aiheena on Teollinen oliiviöljy Vs kylmäpuristettu neitsyt oliiviöljy, ja öljyjen vaikutus geenitasolla terveyteen. Teollinen kasviöljy avaa geenejä jotka aiheuttavat sairauksia ja sydäntautia. Neitsytöljy sulkee sairautta aiheuttavia geenejä ja avaa terveyttä edistäviä geenejä. Tämä on uusinta tutkimusta maailmalla ja sitä kutsutaan epigenetiikaksi. Antti Heikkilä on tästäkin aiheesta puhunut jo vuosia ennen THL:ää.

Lähde:

http://viihdefoorumi.eu/viewtopic.php?f=30&t=20&start=380#p15494