Avainsana-arkisto: Syyrian pakolaiset

Kaaos! Herätkää suvakit! Pakolaiset-Turvapaikanhakijat


INEDIT SCENES DE GUERRE CALAIS MIGRANTS 29 FEVRIER 2016
Ranskan Calais: Laittomasti maahan tulleet pakolaiset riehuvat ja pitävät poliisia pilkkanaan. Poliisin resurssit käyvät vähiin. On vain ajan kysymys koska tilanne riistäytyy täysin viranomaisten hallinnasta.
Paikallisten asukkaiden elämä on tuhottu tarkoituksella! Kuka ottaa vastuun tästä pakolaisinvaasiosta? Nyt olisi Eurooppalaisten suvakkien aika herätä tähän todellisuuteen. Jos tämä sama meno saa jatkua, Eurooppa on menetetty!

Pakolaiset: Uusi nokia on keksitty! rahasampo


EU, Suomi ja pakolaistulva Kokkola 30.11.2015
SDP Jutta Urpilainen lobbaa pakolaisbisnestä sata lasissa! Jutta pitää kansan kurissa ja herran nuhteessa. Näiden poropakandalobbareiden mukaan Suomi tienaa pakolaisten hyysäämisestä. Raha kuulemma kiertää takaisin valtion kassaan ikiliikkujan tavoin.

Turvapaikanhakijat/ Pakolaiset

“Me tuomme maahan ääri-islamilaisuutta, arabien antisemitismiä, muiden kansojen kansallisia ja etnisiä konflikteja ja erilaisia käsityksiä yhteiskunnasta ja laista. Saksan turvaviranomaiset eivät kykene toimiin näitä tuotuja turvaongelmia ja niistä seuraavia saksalaisten reaktioita kohtaan”, tiedusteluraportissa sanotaan.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saksa%20muslimi%20nelinkertainen-42807


Befragung eines Muslims zur Integration in Deutschland [2015]

Turvapaikanhakijat: Haluatko maksaa laskun!

Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle jo miljoona euroa päivässä
http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijat_maksavat_valtiolle_jo_miljoona_euroa_paivassa/8404539

 

Yhdestä turvapaikanhakijasta aiheutuu valtiolle ns. vastaanottopalveluiden kuluja keskimäärin 43 euroa päivää kohden. Kun turvapaikanhakijoita on tänä vuonna saapunut lähes 24 000, nousevat päiväkohtaiset kustannukset nyt noin miljoonaan euroon päivässä. Suunnilleen samaa tahtia valtio maksaa opintorahaa korkea-asteen opiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut).

Irakin pakolaiset: Suomi on pettänyt!

Vapaaehtoinen paluu kovassa kasvussa – “Suomi petti odotukset”
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/vapaaehtoinen-paluu-kovassa-kasvussa-suomi-petti-odotukset/5504788

Mitä ihmettä! Irakilaiset eivät viihdy suomessa! Irakilainen palaa kotiin Suomen valtion kustantamalta lomamatkalta. Kyllä elintasopakolaisen arki on rankkaa.