Avainsana-arkisto: Sydäntauti

Rasvasota: Kolesterolilääkkeille nolo takaisku!

Kolesterolilääkkeet ovat turhia ja tehottomia
Lääketutkijoille takaisku ja raju pettymys! uusi mullistava kolesterolilääke ei toimi, vaikka huono LDL kolesteroli laski lääkkeiden käyttäjillä 37% ja hyvä HDL kolesteroli nousi 130%. Tämä lääkekokeilu todisti jälleen sen minkä Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tienneet jo vuosia, kolesterolilääkkeistä on ainoastaan haittaa terveydelle. Tämäkin “häpeällinen” tutkimustulos haudattaneen syvälle routaiseen maahan jotta negatiivinen tieto ei myskyttäisi kolesterolilääkebisnestä. Statiinit ovat miljardibisnes lääkeyhtiöille.

Rasvasota: Vanhentuneet ravintosuositukset


Ruotsalaiset ravitsemusasiantuntijat lyttäävät THL:n ravintosuositukset täysin! Rasvaa syömällä kukaan ei liho! Insuliini on varastohormoni joka varastoi rasvaa pahanpäivän varalle. Rasvaa syömällä ei insuliinia erity.
Puhe “hyvistä ja huonoista” hiilihydraateista on täyttä soopaa! Jokainen asiansa osaava tutkija tietää että, tärkkelys muuttuu suolistossa sokeriksi(glukoosi), oli se sitten täysjyvää tai höttöä.
Diabeetikoille suositellaan suomessa ravintoa joka nostaa verensokeria ja vaatii insuliinia, vaikka kakkostyypin diabetesta sairastavalla on insuliiniresistanssi.

Rasvasota: THL ja vanhentuneet tutkimukset

Vanhentuneet tutkimukset!

Videon kohdassa 5:45 näytetään THL:n “kiistaton” todiste kolesterolin vaarallisuudesta. Todisteaineisto perustuu kuuluisaan seitsemän maan tutkimukseen joka ei kestä päivänvaloa!
Pekka Puska on jättänyt perinteensä THL:n propakandakulttuuriin.

Antti Heikkilä on “saarnannut” kolesterolia vastaan jo vuosikausia, mutta suuri yleisö uskoo edelleen Pekka Puskan aikaista hölynpölyä.

 

Rasvainen juttu! Vähärasvainen on roskaa?

– Neuvo vähentää rasvan käyttöä perustuu siihen, että rasva sisältää kaksinkertaisen määrän kilokaloreita hiilihydraatteihin ja proteiineihin nähden. Ajattelutavan mukaan rasvan käytön vähentäminen johtaa painon tippumiseen, mutta tutkimustuloksemme perusteella näin ei ole. Tieteestä ei löydy näyttöä sille, että vähärasvainen ruokavalio olisi ihanteellinen pysyvään painonpudotukseen johtava strategia

http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2015110120595829_lh.shtml

Melkein voisi sanoa: Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Heikkilän opeilla terveys kiittää.

Rypsiöljy! Terveystuote?

saksalaismedian artikkeli rypsiöljystä

Rapsöl enthält bis zu 65% einfach ungesättigte Fettsäuren und bis zu 35% mehrfach ungesättigte Fettsäuren und nur eine geringe Menge gesättigter Fette. Die Crux beim Verarbeiten und Raffinieren von Rapsöl ist, dass der mehrfach ungesättigte Bestandteil des Öls gegenüber Hitze, Licht und Druck äußerst instabil ist. Dadurch oxidieren diese stark. Das wiederum erhöht die Menge der freien Radikale in unserem Körper. 
Der Casus knacksus dieses ganzen Raffinierens und Verarbeitens: Es kommt zu Entzündungsprozessen im Körper, möglicherweise zu Gewichtszunahme, Herzerkrankungen und anderen degenerativen Krankheiten.

Teollinen rypsiöljy sisältää transrasvaa 4,6% Transrasva muodostuu öljyyn sen teollisen käsittelyn seurauksena.

Antti Heikkilä kertoo rypsiöljystä

Margariini tuhoaa terveyden

Voista tuskin haittaa, mutta margariini tuhoaa terveyden!

Tässä uusimman tutkimuksen tulos, joka ei miellytä THL:n Pekka Puskaa.

Puskalandiassa ei saa ääneen sanoa totuuksia. Tyydyttynyt rasva ei lisää sydäntauteja, aivohalvauksia eikä diabetesta. Margariini, jota THL suosittelee terveystuotteena, aiheuttaa nämä edellämainitut sairaudet.

However the new research which looked at 50 studies involving more than one million people found there was no evidence that saturated fat was bad for health.  Linkki sivustolle

Kolesterolipelleily

Kolesterolipelleily artikkeli

 

Kolesterolimittaukseen jo 2-vuotiaana, jos lapsen sukupuusta löytyy riskitekijöitä

Kolesterolilääkkeiden käyttäjiä on saatava lisää keinoilla millä tahansa! Tyydyttyneen rasvan “vaaroista” mediassa rummutetaan, vaikka ei ole tutkimusnäyttöä tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta. Terveellinen oliiviöljy sisältää tätä “vaarallista” rasvaa vajaa 20%. Kalaöljyssäkin on tyydyttynyttä rasvaa reilu 20%. Vanhemmat syöttävät lapsillensa väärää ja terveyttä tuhoavaa ravintoa. Kevyttuotteiden markkinointi nakertaa kansalaisten ja lasten terveyttä, niiden sisältämän sokerin vuoksi. Johan pätevä tutkimus kertoo sokerista seuraavaa: 120 g sokeria nostaa sydäntautiriskiä kymmenkertaisesti verrattuna ei sokerin käyttäjiin. Yksi rasvaton youghurtti saattaa sisältää sokeria jopa 50g.

Faktaa statiineista ja sydäntaudista: Antti Heikkilä

Statiinilääkitys tekee tuhoa 10:ssä vuodessa

Elinikäiseksi tarkoitettu statiinilääkitys tekee jo laajaa tuhoa 10:ssä vuodessa

Statiinien markkinointi Suomessa alkoi 1995. Yhden tutkimuksen varassa lähdettiin suureen lääkekokeiluun Suomessa. Lääkeyhtiön tekemä 4S tutkimus kesti noin 4,5 vuotta. Antti Heikkilä kaivaa totuutta tästä statiinien haitoista.

Sokeri Vs Tupakka

John Judkin tutki 1970 luvulla sokeria ja päätyi sokerin osalta siihen, että 120 g sokeria päivässä syövillä riski sairastua sydäntautiin on kymmenkertainen, verrattuna henkilöihin jotka eivät sokeria käytä.
Tupakka-aski päivässä poltettuna lisää sydäntautiriskiä vain nelinkertsisesti.
Lue lisää Antti Heikkilä Blogista  Kuten kaikki tietävät niin THL ja entinen johtaja Pekka Puska pitää sokeria lähes harmittomana tuotteena.