Avainsana-arkisto: Sydänkohtaus

Rasvasota: Vanhentuneet ravintosuositukset


Ruotsalaiset ravitsemusasiantuntijat lyttäävät THL:n ravintosuositukset täysin! Rasvaa syömällä kukaan ei liho! Insuliini on varastohormoni joka varastoi rasvaa pahanpäivän varalle. Rasvaa syömällä ei insuliinia erity.
Puhe “hyvistä ja huonoista” hiilihydraateista on täyttä soopaa! Jokainen asiansa osaava tutkija tietää että, tärkkelys muuttuu suolistossa sokeriksi(glukoosi), oli se sitten täysjyvää tai höttöä.
Diabeetikoille suositellaan suomessa ravintoa joka nostaa verensokeria ja vaatii insuliinia, vaikka kakkostyypin diabetesta sairastavalla on insuliiniresistanssi.

Kolesterolipelleily

Kolesterolipelleily artikkeli

 

Kolesterolimittaukseen jo 2-vuotiaana, jos lapsen sukupuusta löytyy riskitekijöitä

Kolesterolilääkkeiden käyttäjiä on saatava lisää keinoilla millä tahansa! Tyydyttyneen rasvan “vaaroista” mediassa rummutetaan, vaikka ei ole tutkimusnäyttöä tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta. Terveellinen oliiviöljy sisältää tätä “vaarallista” rasvaa vajaa 20%. Kalaöljyssäkin on tyydyttynyttä rasvaa reilu 20%. Vanhemmat syöttävät lapsillensa väärää ja terveyttä tuhoavaa ravintoa. Kevyttuotteiden markkinointi nakertaa kansalaisten ja lasten terveyttä, niiden sisältämän sokerin vuoksi. Johan pätevä tutkimus kertoo sokerista seuraavaa: 120 g sokeria nostaa sydäntautiriskiä kymmenkertaisesti verrattuna ei sokerin käyttäjiin. Yksi rasvaton youghurtti saattaa sisältää sokeria jopa 50g.

Faktaa statiineista ja sydäntaudista: Antti Heikkilä

Statiinilääkitys tekee tuhoa 10:ssä vuodessa

Elinikäiseksi tarkoitettu statiinilääkitys tekee jo laajaa tuhoa 10:ssä vuodessa

Statiinien markkinointi Suomessa alkoi 1995. Yhden tutkimuksen varassa lähdettiin suureen lääkekokeiluun Suomessa. Lääkeyhtiön tekemä 4S tutkimus kesti noin 4,5 vuotta. Antti Heikkilä kaivaa totuutta tästä statiinien haitoista.

Sokeri Vs Tupakka

John Judkin tutki 1970 luvulla sokeria ja päätyi sokerin osalta siihen, että 120 g sokeria päivässä syövillä riski sairastua sydäntautiin on kymmenkertainen, verrattuna henkilöihin jotka eivät sokeria käytä.
Tupakka-aski päivässä poltettuna lisää sydäntautiriskiä vain nelinkertsisesti.
Lue lisää Antti Heikkilä Blogista  Kuten kaikki tietävät niin THL ja entinen johtaja Pekka Puska pitää sokeria lähes harmittomana tuotteena.

Kahvi: Juotko liikaa kahvia?

Kahvi: Juotko liikaa kahvia

Unettomuus, ahdistus, rytmihäiriöt ja sydänkohtaus ovat seurausta liiallisesta kahvinjuomisesta.  Kofeiinin päivittäinen saantisuositus on 400 mg, joka vastaa neljää pientä kahvikupillista.

Sinkin puute, Hivenaineiden puute

 

Statiinit: Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Vuonna 2007 Simo Ressler luuli kuolevansa. Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus ei ollut vienyt rintakipua. Kolesterolilääkitys oli tuonut vakavia ongelmia liikkumiseen, ajattelu kangerteli, uupumus oli totaalista. Sitten hän aloitti antioksidanttihoidon ja jätti kolesterolilääkkeen. Nyt 66 vuotias mies tuntee olevansa elämänsä kunnossa.

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Rasvasota: Oliko Pekka Puska väärässä?

Pekka Puska on aina ollut tyydyttyneen rasvan parjaaja. Pohjois-Karjala projektin myötä Puskan näkemykset vain vaihvistuivat. Pekka Puska tuskin takkiansa kääntää, vaikka monet muut arvovaltaiset ravitsemusprofessorit ovat sen jo tehneet.

Rasva-artikkeli

Sokeri on se suurin terveyden tuhoaja ja sydäntaudin aiheuttaja. Amerikkalaiset lääkärit kääntävät takkeja tiuhaan tahtiin, kukapa nyt haluaa jäädä sinne luusereitten vähäiseen joukkoon, joka vielä kumartelee -60 luvun hutiloidusti tehtyjä tutkimuksia.

Monta näkemystä valtimotaudin ehkäisystä  Monta viisasta ja Matti Uusitupa kertovat  onko kolesteroli ja tyydyttynyt rasva vaaraksi terveydelle, aiheuttaen verisuonitukoksen ja sydäntaudin/sydänkohtauksen. Matti Uusitupa kertoo vuonna 2012 että tyydyttynyt rasva on haitallista ja matala LDL kolesteroli pelastaa ihmisiä sydäntaudilta. Statiineja kovasti mainostaa!

Rasvasota: Rasva on ok tuote!

Coca Cola, joka vietti 3300000000 dollaria mainontaan vuonna 2013, työntää viestin, että “kaikki kalorit count”; he liittävät niiden tuotteita urheilua, mikä viittaa siihen, se on ok kuluttaa juomansa kunhan liikut. Kuitenkin tiede kertoo meille tämä on harhaanjohtava ja väärä. Se on, jos kalorit tulevat joka on ratkaiseva. Sokeri kaloreita edistää rasvan varastointiin ja nälkä. Fat kaloreita aiheuttaa kylläisyyden tai “kylläisyyden”.

Linkki artikkeliin

 

Rasvasota, sokerisota, hiilihydraatit, karppaus, sydäntauti, statiini, painonpudotus, dietti, Pekka Puska, Antti Heikkilä, sydänkohtaus.

Kookosöljy on terveellinen öljy

– Kun kookosöljyn vaikutuksia kolesterolipitoisuuksiin on tutkittu, se on osoittautunut aika neutraaliksi. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että kookosöljyssä on paljon lauriinihappoa, mikä nostaa veren hyvää HDL-kolesterolia. Vaikka myös huono LDL-kolesterolitaso nousee, hyvä HDL-kolesterolitaso nousee vielä enemmän, ja niiden suhde paranee, Virtanen kertoo

Kookosöljyartikkeli

Näin ne takit kääntyy myös THL:ssä öljyjen ja rasvojen suhteen. Pekka Puska ei kuitenkaan myönnä näitä totuuksia.