Avainsana-arkisto: Suvakki

Otanmäki: Turvapaikanhakijan tekemä tappo/murha

“Perkele, me ei pelätä miestä eikä pimmeetä”

15.9.2016 Otanmäki: turvapaikanhakijan tekemä murha kuumentaa tunteet! MTV:n toimittaja haastattelee paikallista vanhaa miestä, joka sanoo suorat sanat. Suvakkitoimittajalla meinaa mennä maailmankirjat sekaisin näistä sanoista.

Pakolaiset: Maahanmuuton hinta?

 


Suomi jakaa rahaa pakolaisille/ turvapaikanhakijoille maailman ja Euroopan mittakaavassa avokätisesti. Olemme maailmanmestareita tässä rahan ja sosiaaliturvan jakajina, politiikot ovat sorvanneet tämän järjestelmän tähän surkeaan malliin.

Kaaos! Herätkää suvakit! Pakolaiset-Turvapaikanhakijat


INEDIT SCENES DE GUERRE CALAIS MIGRANTS 29 FEVRIER 2016
Ranskan Calais: Laittomasti maahan tulleet pakolaiset riehuvat ja pitävät poliisia pilkkanaan. Poliisin resurssit käyvät vähiin. On vain ajan kysymys koska tilanne riistäytyy täysin viranomaisten hallinnasta.
Paikallisten asukkaiden elämä on tuhottu tarkoituksella! Kuka ottaa vastuun tästä pakolaisinvaasiosta? Nyt olisi Eurooppalaisten suvakkien aika herätä tähän todellisuuteen. Jos tämä sama meno saa jatkua, Eurooppa on menetetty!

Anarkistia ammuttiin silmään Itsenäisyyspäivänä


Anarkistia ammuttiin silmään itsenäisyyspäivänä 6.12.2015
Helsinki: Poliisi ampui anarkisti mielenosoittajaa kumiluodilla päähän/ silmään. Suomen mellakkapoliisi joutui käyttämään kovia otteita taltuttaessaan laittoman mielenosoituksen Helsingissä itsenäisyyspäivänä 6.12.2015.

Turvapaikanhakijat: Haluatko maksaa laskun!

Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle jo miljoona euroa päivässä
http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijat_maksavat_valtiolle_jo_miljoona_euroa_paivassa/8404539

 

Yhdestä turvapaikanhakijasta aiheutuu valtiolle ns. vastaanottopalveluiden kuluja keskimäärin 43 euroa päivää kohden. Kun turvapaikanhakijoita on tänä vuonna saapunut lähes 24 000, nousevat päiväkohtaiset kustannukset nyt noin miljoonaan euroon päivässä. Suunnilleen samaa tahtia valtio maksaa opintorahaa korkea-asteen opiskelijoille (yliopistot ja ammattikorkeakoulut).