Avainsana-arkisto: Statiinit

Kolesterolipelleily

Kolesterolipelleily artikkeli

 

Kolesterolimittaukseen jo 2-vuotiaana, jos lapsen sukupuusta löytyy riskitekijöitä

Kolesterolilääkkeiden käyttäjiä on saatava lisää keinoilla millä tahansa! Tyydyttyneen rasvan “vaaroista” mediassa rummutetaan, vaikka ei ole tutkimusnäyttöä tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta. Terveellinen oliiviöljy sisältää tätä “vaarallista” rasvaa vajaa 20%. Kalaöljyssäkin on tyydyttynyttä rasvaa reilu 20%. Vanhemmat syöttävät lapsillensa väärää ja terveyttä tuhoavaa ravintoa. Kevyttuotteiden markkinointi nakertaa kansalaisten ja lasten terveyttä, niiden sisältämän sokerin vuoksi. Johan pätevä tutkimus kertoo sokerista seuraavaa: 120 g sokeria nostaa sydäntautiriskiä kymmenkertaisesti verrattuna ei sokerin käyttäjiin. Yksi rasvaton youghurtti saattaa sisältää sokeria jopa 50g.

Faktaa statiineista ja sydäntaudista: Antti Heikkilä

Statiinilääkitys tekee tuhoa 10:ssä vuodessa

Elinikäiseksi tarkoitettu statiinilääkitys tekee jo laajaa tuhoa 10:ssä vuodessa

Statiinien markkinointi Suomessa alkoi 1995. Yhden tutkimuksen varassa lähdettiin suureen lääkekokeiluun Suomessa. Lääkeyhtiön tekemä 4S tutkimus kesti noin 4,5 vuotta. Antti Heikkilä kaivaa totuutta tästä statiinien haitoista.

Hitler on huolissaan Mahariskistä!


Hitler kuulee kummia! Mahariski on viety Ahveniston hullujenhuoneeelle, eikä viihdefoorumilla asiasta tiedetä mitään. Mahariski on saatava äkkiä Sarpatin grillille, jotta Hitler voisi järjestää kunnon kännibileet jossa juodaan sankokaupalla kiljua ja sekoillaan oikein urakalla.

Mahariskin löydät täältä

Statiinit: Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Vuonna 2007 Simo Ressler luuli kuolevansa. Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus ei ollut vienyt rintakipua. Kolesterolilääkitys oli tuonut vakavia ongelmia liikkumiseen, ajattelu kangerteli, uupumus oli totaalista. Sitten hän aloitti antioksidanttihoidon ja jätti kolesterolilääkkeen. Nyt 66 vuotias mies tuntee olevansa elämänsä kunnossa.

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Rasvasota: Oliko Pekka Puska väärässä?

Pekka Puska on aina ollut tyydyttyneen rasvan parjaaja. Pohjois-Karjala projektin myötä Puskan näkemykset vain vaihvistuivat. Pekka Puska tuskin takkiansa kääntää, vaikka monet muut arvovaltaiset ravitsemusprofessorit ovat sen jo tehneet.

Rasva-artikkeli

Sokeri on se suurin terveyden tuhoaja ja sydäntaudin aiheuttaja. Amerikkalaiset lääkärit kääntävät takkeja tiuhaan tahtiin, kukapa nyt haluaa jäädä sinne luusereitten vähäiseen joukkoon, joka vielä kumartelee -60 luvun hutiloidusti tehtyjä tutkimuksia.

Monta näkemystä valtimotaudin ehkäisystä  Monta viisasta ja Matti Uusitupa kertovat  onko kolesteroli ja tyydyttynyt rasva vaaraksi terveydelle, aiheuttaen verisuonitukoksen ja sydäntaudin/sydänkohtauksen. Matti Uusitupa kertoo vuonna 2012 että tyydyttynyt rasva on haitallista ja matala LDL kolesteroli pelastaa ihmisiä sydäntaudilta. Statiineja kovasti mainostaa!

Diabetes voidaan parantaa


Suomenkielinen tekstitys

Alkuperäinen englanninkielinen video

USA:n kansanvälisessä terveystutkimuksessa havaittiin insuliiniresistenssin olevan suurin syypää sydäntaudin kehittymiseen. 42 % sydänkohtauksista johtuu insuliiniresistenssistä. Liika hiilihydraatti/ tärkkelys saa elimistön sekaisin. Insuliiniresistenssi on tila jossa insuliini ei tehoa ja keho alkaa erittää aina vain suurempia määriä insuliinia. Pidemmällä aikavälillä tämä johtaa kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen. Insuliini on varastohormoni joka varastoi pääasiassa hiilihydraattia(Glukoosi) myöhempää käyttöä varten rasvavarastoon. Proteiini tarvitsee myös insuliinia, mutta huomattavasti vähemmän huin hiilihydraatti. Kun syöt rasvaa niin insuliini ei erity.
Pekka Puskan aikanaan kauppaama runsas hiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa suuria vahinkoja, menee terveys. Antti Heikkilä kauppaa terveyttä ja on puhunut vuosikausia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta.
Diabetesliitoissa ihmisten ei haluta tervehtyvän, vaan heille kaupataan lääkkeitä ja suuria määriä insuliinia. Olet kierteessä josta on vaikea päästä irti, koska pistettävä insuliini vaatii myös suuria määriä hiilihydraattia, koska muuten kuolo korjaa jos et syö hiilareita.
Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta vallitsee vääriä käsityksiä maailmalla.
Monet luulevat karppauksen olevan runsaasti proteiinia sisältävää, mutta ovat ikävä kyllä väärässä. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa syödään runsaasti rasvaa, kohtuudella proteiinia ja niukasti hiilihydraatteja.
Useat tutkimukset vahvistavat että vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää elimistön tulehdusta. Diabeteksen aiheuttaja(Hiilihydraatti) kannattaa poistaa niin et tarvitse insuliinia, olet paljon terveempi ja sydäntautiriski pienentyy huomattavasti.
Pohjois-Karjala projekti oli täysin epäonnistunut kokeilu, joka johti kevyttuotteiden ilmestymiseen kaupan hyllyille. Rasva korvattiin sokerilla, tärkkelyksellä ja hiilihydraatilla. Kokeilun tulokset näkyvät ihmisten pahoinvointina ja sairasteluna.

Rasvasota/ Sokerisota/Sydäntauti/Lihavuus

THL:n entinen pääjohtaja Jussi Huttunen myöntää että sokeri aiheuttaa sydäntautia , kakkostyypin diabetesta ja lihottaa kansalaisia.

Huttusen mielestä sokerin haitat on tiedetty jo 1960 luvulta lähtien, mutta “vakuuttava” tieto on puuttunut. Keinomakautusaine aspartaami saa nyt synninpäästön herra Huttusen mielestä, koska sokeri on vaarallisempaa kuin aspartaami.

Kaikki hiilihydraatti muuttuu elimistössä sokeriksi ja sitä kautta liika tärkkelys, pöytäsokeri ja hedelmistä saatu sokeri kuormittavat elimistöä samalla tavalla. Huttunen myöntää glukoosin olevan vaarallista elimistölle jos sitä saadaan liikaa. Huttunen jatkaa: Hedelmäsokeri aiheuttaa myös suuria ongelmia ja siitä on paljon näyttöjä.

Sokeri ei mukamas aiheuta Huttusen mielestä minkäänlaista riippuvuutta ihmisessä, mikä ei pidä paikkaansa.  “Monet tykkää sokerista ja ilman sokeria on paha olla” kertoo Herra Huttunen. Sokerin syönnillä ei elimistö tule kylläiseksi, koska insuliinia alkaa varastoimaan glukoosia välittömästi kun syöt sokeria/tärkkelystä/hiilihydraattia/ proteiinia. Rasvaa syömällä ei insuliinitasot nouse. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä samasta asiasta puhuneet jo vuosikausia, mutta Pekka Puska on pitänyt kiinni omista hatarista teorioistansa kiinni kynsin ja hampain.

Jussi Huttunen ei tietenkään voi myöntää että sokeri ja tärkkelys on pahin sydäntaudin aiheuttaja. Uusimpien tutkimusten mukaan aspartaami ja muut keinomakeuttajat huijaavat elimistöä suuntaan, joka saa sinut nälkäiseksi ja syöt lisää, vaikka todellinen ravinnontarve ei ole akuutti. Setä Huttu jaksaa jauhaa edelleen tätä samaa “hyvät hiilarit” sanomaa. Kuitu mukamas muuttaa tärkkelyksen terveysruuaksi. Piilosokeriin ei kannata kiinnittää huomiota sanoo setä Huttu! Hän jatkaa”makeat jälkiruuat on osa elämän laatua” Oho, taidan olla elämän laadussa aika pahasti hakoteillä kun en syö makeita jälkiruokia. 😀

Tässä Huttuselle iltalukemista

Kokaiinin ja sokerin tiedetään stimuloivan samoja aivoalueita.

 

 

 

Studio55 nettisivut

Rasvasota: Lääketeollisuuden huijaukset

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16765602
Tyypillinen esimerkkitutkimus PupMediltä, jolla saadaan haluttu lopputulos aikaan. Tutkimus väittää tyydyttyneen rasvan aiheuttavan alzhaimerin tautia. Tutkimukseen oli valittu siirtogeenisiä hiiriä, joille syötettiin runsaasti tyydyttynyttä rasvaa.
Lääketehtailla on melko röyhkeä tapa lobata omia tuotteita .

Rasvasota: Viihdefoorumi.eu

Antti Heikkilä

Aloittaessani lääketieteen opinnot dementia oli melko harvinainen ongelma. Pääasiallisesti dementia koski hyvin vanhoja ihmisiä. Syynä oli aivojen verenkiertohäiriö. Sitten yhtenä päivänä meille kerrottiin, että Helsingin yliopistolliseen keskussairaalaan oli tuotu potilas, jolla oli harvinainen sairaus. Sairaudella oli eksoottinen nimi: Alzheimerin tauti. Kaikki kävivät joukolla katsomassa tuota potilasta.

Nyt “terveellisen ja edistyksellisen” elämän myötä Alzheimerin taudista on tullut laaja epidemia. Yhä nuoremmat sairastuvat siihen.
http://www.anttiheikkila.com/blogi/dementia/