Avainsana-arkisto: Sokerisota

Sokeri Vs Tupakka

John Judkin tutki 1970 luvulla sokeria ja päätyi sokerin osalta siihen, että 120 g sokeria päivässä syövillä riski sairastua sydäntautiin on kymmenkertainen, verrattuna henkilöihin jotka eivät sokeria käytä.
Tupakka-aski päivässä poltettuna lisää sydäntautiriskiä vain nelinkertsisesti.
Lue lisää Antti Heikkilä Blogista  Kuten kaikki tietävät niin THL ja entinen johtaja Pekka Puska pitää sokeria lähes harmittomana tuotteena.

Rasvasota: Asian ytimessä

Rasvasota: Rasvasodan perusteet

Korkea kulutus maissisiirappi/ fruktoosijuomat: Nuorilla aikuisilla kasvanut riski sairastua sydän ja verisuonitauteihin.  Maissi/ fruktoositutkimus

Lisättyä sokeria sisältävät virvoitusjuomat ja mehut voivat tuoreen tutkimuksen mukaan suurentaa sydäntautiriskiä jo muutamassa viikossa. Lisätty sokeri vaikuttaa etenkin kolesterolipitoisuuksiin, tuore yhdysvaltalaistutkimus osoittaa.

Terveysraportti: Fruktoosin vaarat

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Rasvasota: Oliko Pekka Puska väärässä?

Pekka Puska on aina ollut tyydyttyneen rasvan parjaaja. Pohjois-Karjala projektin myötä Puskan näkemykset vain vaihvistuivat. Pekka Puska tuskin takkiansa kääntää, vaikka monet muut arvovaltaiset ravitsemusprofessorit ovat sen jo tehneet.

Rasva-artikkeli

Sokeri on se suurin terveyden tuhoaja ja sydäntaudin aiheuttaja. Amerikkalaiset lääkärit kääntävät takkeja tiuhaan tahtiin, kukapa nyt haluaa jäädä sinne luusereitten vähäiseen joukkoon, joka vielä kumartelee -60 luvun hutiloidusti tehtyjä tutkimuksia.

Monta näkemystä valtimotaudin ehkäisystä  Monta viisasta ja Matti Uusitupa kertovat  onko kolesteroli ja tyydyttynyt rasva vaaraksi terveydelle, aiheuttaen verisuonitukoksen ja sydäntaudin/sydänkohtauksen. Matti Uusitupa kertoo vuonna 2012 että tyydyttynyt rasva on haitallista ja matala LDL kolesteroli pelastaa ihmisiä sydäntaudilta. Statiineja kovasti mainostaa!

Diabetes voidaan parantaa


Suomenkielinen tekstitys

Alkuperäinen englanninkielinen video

USA:n kansanvälisessä terveystutkimuksessa havaittiin insuliiniresistenssin olevan suurin syypää sydäntaudin kehittymiseen. 42 % sydänkohtauksista johtuu insuliiniresistenssistä. Liika hiilihydraatti/ tärkkelys saa elimistön sekaisin. Insuliiniresistenssi on tila jossa insuliini ei tehoa ja keho alkaa erittää aina vain suurempia määriä insuliinia. Pidemmällä aikavälillä tämä johtaa kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen. Insuliini on varastohormoni joka varastoi pääasiassa hiilihydraattia(Glukoosi) myöhempää käyttöä varten rasvavarastoon. Proteiini tarvitsee myös insuliinia, mutta huomattavasti vähemmän huin hiilihydraatti. Kun syöt rasvaa niin insuliini ei erity.
Pekka Puskan aikanaan kauppaama runsas hiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa suuria vahinkoja, menee terveys. Antti Heikkilä kauppaa terveyttä ja on puhunut vuosikausia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta.
Diabetesliitoissa ihmisten ei haluta tervehtyvän, vaan heille kaupataan lääkkeitä ja suuria määriä insuliinia. Olet kierteessä josta on vaikea päästä irti, koska pistettävä insuliini vaatii myös suuria määriä hiilihydraattia, koska muuten kuolo korjaa jos et syö hiilareita.
Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta vallitsee vääriä käsityksiä maailmalla.
Monet luulevat karppauksen olevan runsaasti proteiinia sisältävää, mutta ovat ikävä kyllä väärässä. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa syödään runsaasti rasvaa, kohtuudella proteiinia ja niukasti hiilihydraatteja.
Useat tutkimukset vahvistavat että vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää elimistön tulehdusta. Diabeteksen aiheuttaja(Hiilihydraatti) kannattaa poistaa niin et tarvitse insuliinia, olet paljon terveempi ja sydäntautiriski pienentyy huomattavasti.
Pohjois-Karjala projekti oli täysin epäonnistunut kokeilu, joka johti kevyttuotteiden ilmestymiseen kaupan hyllyille. Rasva korvattiin sokerilla, tärkkelyksellä ja hiilihydraatilla. Kokeilun tulokset näkyvät ihmisten pahoinvointina ja sairasteluna.

Sokeri: Suurin osa lapsista syö liikaa sokeria!

Suurin osa lapsista syö liikaa sokeria. Tällä voi olla pitkän päälle kohtalokkaat seuraukset.

http://areena.yle.fi/1-2409473

Antti Heikkilä varoittelee sokerin vaaroista. THL;n Pekka Puska pitää sokeria harmittomana tuotteena.


Puskan mielestä aspartaami ei ole haitallista terveyden kannalta. Onneksi sydäntautiin on lääkkeet: Statiini 😀 Ei se statiini sydäntautiin auta, mutta saapahan lääketehtailijat taaloja taskuun.

Teollinen ruoka tuhoaa terveytesi nopeasti

Teollinen roskaruoka tuhoaa terveytesi nopeasti

Kymmenen perättäistä ruokailua hampurilaisravintolassa  muuttaa suoliston bakteerikantaa huonoon suuntaan. Terveyttä ylläpitävät bakteerit tuhoutuvat prosessoidun ruuan myötä.

Teolliset kasviöljyt  ja prosessoitu vilja eivät ole ihmiselle sopivaa ravintoa. Rasvasota keskustelu nousee taas esille. Luonnolliset rasvat Vs teolliset!

Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Puska suosittelee teollista margariinia ja Heikkilä luonnollisia rasvoja. Sydäntauti jyllää, eikä siihen auta syödä statiineja ja margariinia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Rasvasota: Rasva on ok tuote!

Coca Cola, joka vietti 3300000000 dollaria mainontaan vuonna 2013, työntää viestin, että “kaikki kalorit count”; he liittävät niiden tuotteita urheilua, mikä viittaa siihen, se on ok kuluttaa juomansa kunhan liikut. Kuitenkin tiede kertoo meille tämä on harhaanjohtava ja väärä. Se on, jos kalorit tulevat joka on ratkaiseva. Sokeri kaloreita edistää rasvan varastointiin ja nälkä. Fat kaloreita aiheuttaa kylläisyyden tai “kylläisyyden”.

Linkki artikkeliin

 

Rasvasota, sokerisota, hiilihydraatit, karppaus, sydäntauti, statiini, painonpudotus, dietti, Pekka Puska, Antti Heikkilä, sydänkohtaus.