Avainsana-arkisto: Sokeri

Sokeri Vs Tupakka

John Judkin tutki 1970 luvulla sokeria ja päätyi sokerin osalta siihen, että 120 g sokeria päivässä syövillä riski sairastua sydäntautiin on kymmenkertainen, verrattuna henkilöihin jotka eivät sokeria käytä.
Tupakka-aski päivässä poltettuna lisää sydäntautiriskiä vain nelinkertsisesti.
Lue lisää Antti Heikkilä Blogista  Kuten kaikki tietävät niin THL ja entinen johtaja Pekka Puska pitää sokeria lähes harmittomana tuotteena.

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Rasvasota: Oliko Pekka Puska väärässä?

Pekka Puska on aina ollut tyydyttyneen rasvan parjaaja. Pohjois-Karjala projektin myötä Puskan näkemykset vain vaihvistuivat. Pekka Puska tuskin takkiansa kääntää, vaikka monet muut arvovaltaiset ravitsemusprofessorit ovat sen jo tehneet.

Rasva-artikkeli

Sokeri on se suurin terveyden tuhoaja ja sydäntaudin aiheuttaja. Amerikkalaiset lääkärit kääntävät takkeja tiuhaan tahtiin, kukapa nyt haluaa jäädä sinne luusereitten vähäiseen joukkoon, joka vielä kumartelee -60 luvun hutiloidusti tehtyjä tutkimuksia.

Monta näkemystä valtimotaudin ehkäisystä  Monta viisasta ja Matti Uusitupa kertovat  onko kolesteroli ja tyydyttynyt rasva vaaraksi terveydelle, aiheuttaen verisuonitukoksen ja sydäntaudin/sydänkohtauksen. Matti Uusitupa kertoo vuonna 2012 että tyydyttynyt rasva on haitallista ja matala LDL kolesteroli pelastaa ihmisiä sydäntaudilta. Statiineja kovasti mainostaa!

Diabetes voidaan parantaa


Suomenkielinen tekstitys

Alkuperäinen englanninkielinen video

USA:n kansanvälisessä terveystutkimuksessa havaittiin insuliiniresistenssin olevan suurin syypää sydäntaudin kehittymiseen. 42 % sydänkohtauksista johtuu insuliiniresistenssistä. Liika hiilihydraatti/ tärkkelys saa elimistön sekaisin. Insuliiniresistenssi on tila jossa insuliini ei tehoa ja keho alkaa erittää aina vain suurempia määriä insuliinia. Pidemmällä aikavälillä tämä johtaa kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen. Insuliini on varastohormoni joka varastoi pääasiassa hiilihydraattia(Glukoosi) myöhempää käyttöä varten rasvavarastoon. Proteiini tarvitsee myös insuliinia, mutta huomattavasti vähemmän huin hiilihydraatti. Kun syöt rasvaa niin insuliini ei erity.
Pekka Puskan aikanaan kauppaama runsas hiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa suuria vahinkoja, menee terveys. Antti Heikkilä kauppaa terveyttä ja on puhunut vuosikausia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta.
Diabetesliitoissa ihmisten ei haluta tervehtyvän, vaan heille kaupataan lääkkeitä ja suuria määriä insuliinia. Olet kierteessä josta on vaikea päästä irti, koska pistettävä insuliini vaatii myös suuria määriä hiilihydraattia, koska muuten kuolo korjaa jos et syö hiilareita.
Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta vallitsee vääriä käsityksiä maailmalla.
Monet luulevat karppauksen olevan runsaasti proteiinia sisältävää, mutta ovat ikävä kyllä väärässä. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa syödään runsaasti rasvaa, kohtuudella proteiinia ja niukasti hiilihydraatteja.
Useat tutkimukset vahvistavat että vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää elimistön tulehdusta. Diabeteksen aiheuttaja(Hiilihydraatti) kannattaa poistaa niin et tarvitse insuliinia, olet paljon terveempi ja sydäntautiriski pienentyy huomattavasti.
Pohjois-Karjala projekti oli täysin epäonnistunut kokeilu, joka johti kevyttuotteiden ilmestymiseen kaupan hyllyille. Rasva korvattiin sokerilla, tärkkelyksellä ja hiilihydraatilla. Kokeilun tulokset näkyvät ihmisten pahoinvointina ja sairasteluna.

Teollinen ruoka tuhoaa terveytesi nopeasti

Teollinen roskaruoka tuhoaa terveytesi nopeasti

Kymmenen perättäistä ruokailua hampurilaisravintolassa  muuttaa suoliston bakteerikantaa huonoon suuntaan. Terveyttä ylläpitävät bakteerit tuhoutuvat prosessoidun ruuan myötä.

Teolliset kasviöljyt  ja prosessoitu vilja eivät ole ihmiselle sopivaa ravintoa. Rasvasota keskustelu nousee taas esille. Luonnolliset rasvat Vs teolliset!

Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Puska suosittelee teollista margariinia ja Heikkilä luonnollisia rasvoja. Sydäntauti jyllää, eikä siihen auta syödä statiineja ja margariinia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Rasvasota/ Sokerisota/Sydäntauti/Lihavuus

THL:n entinen pääjohtaja Jussi Huttunen myöntää että sokeri aiheuttaa sydäntautia , kakkostyypin diabetesta ja lihottaa kansalaisia.

Huttusen mielestä sokerin haitat on tiedetty jo 1960 luvulta lähtien, mutta “vakuuttava” tieto on puuttunut. Keinomakautusaine aspartaami saa nyt synninpäästön herra Huttusen mielestä, koska sokeri on vaarallisempaa kuin aspartaami.

Kaikki hiilihydraatti muuttuu elimistössä sokeriksi ja sitä kautta liika tärkkelys, pöytäsokeri ja hedelmistä saatu sokeri kuormittavat elimistöä samalla tavalla. Huttunen myöntää glukoosin olevan vaarallista elimistölle jos sitä saadaan liikaa. Huttunen jatkaa: Hedelmäsokeri aiheuttaa myös suuria ongelmia ja siitä on paljon näyttöjä.

Sokeri ei mukamas aiheuta Huttusen mielestä minkäänlaista riippuvuutta ihmisessä, mikä ei pidä paikkaansa.  “Monet tykkää sokerista ja ilman sokeria on paha olla” kertoo Herra Huttunen. Sokerin syönnillä ei elimistö tule kylläiseksi, koska insuliinia alkaa varastoimaan glukoosia välittömästi kun syöt sokeria/tärkkelystä/hiilihydraattia/ proteiinia. Rasvaa syömällä ei insuliinitasot nouse. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä samasta asiasta puhuneet jo vuosikausia, mutta Pekka Puska on pitänyt kiinni omista hatarista teorioistansa kiinni kynsin ja hampain.

Jussi Huttunen ei tietenkään voi myöntää että sokeri ja tärkkelys on pahin sydäntaudin aiheuttaja. Uusimpien tutkimusten mukaan aspartaami ja muut keinomakeuttajat huijaavat elimistöä suuntaan, joka saa sinut nälkäiseksi ja syöt lisää, vaikka todellinen ravinnontarve ei ole akuutti. Setä Huttu jaksaa jauhaa edelleen tätä samaa “hyvät hiilarit” sanomaa. Kuitu mukamas muuttaa tärkkelyksen terveysruuaksi. Piilosokeriin ei kannata kiinnittää huomiota sanoo setä Huttu! Hän jatkaa”makeat jälkiruuat on osa elämän laatua” Oho, taidan olla elämän laadussa aika pahasti hakoteillä kun en syö makeita jälkiruokia. 😀

Tässä Huttuselle iltalukemista

Kokaiinin ja sokerin tiedetään stimuloivan samoja aivoalueita.

 

 

 

Studio55 nettisivut

Kehonrakentajan ravinto: Vehnä on roskaa!

Tutkimus: Vehnä on roskaruokaa

Jos on pakko viljoja syödä, niin valitse kaura, jota on käsitelty mahdollisimman vähän. Vehnä on yksi pahimmista terveyteen negatiivisesti vaikuttavista viljoista.

Sydäntauti ei aiheudu tyydyttyneestä rasvasta.

 

Sokeri: Suolisto ja sairaudet

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3945755/

Rikkaruohomyrkky ja gluteiini tekevät yhdessä järeää tuhoa suolistossa. Geenimuunnellut kasvit kyllästetään tällä supermyrkyllä. Myös sokeri ja tärkkelyt laittavat suoliston bakteerikannan raiteiltaan.

Lisäaine E407 Karrageeni tuhoaa terveyden Tätä lisäainetta käytetään joissain luomulaatuisissa kermoissa!

Antti Heikkilä Vs Pekka Puska  Antti Heikkilän sivut

Diettilimsat tuhoavat terveytesi!

Jos terveydentuhoaminen kiinnostaa, niin juo yksi pullollinen aspartaamilla makeutettuja limsoja päivässä. Uusimmat tutkimukset vahvistavat tämän asian. Juomien valmistajat tietysti kumoavat kaikki terveyden vaarantamisväitteet höpö puheillansa.

Aspartaamijuomat ja limpparit tuhoaa terveyden

Antti Heikkilä kertoo totuuden dietti ja aspartaamilimsoista