Avainsana-arkisto: Sairaus

Antti Heikkilä diabetes Rasvasota Sokerisota

Sokerisota: Sokeri aiheuttaa sokeritaudin


Antti Heikkilä kertoo mikä aiheuttaa sokeritaudin. Sokeri ja hiilihydraatti se tietenkin on. Sokerisota käy kuumana netissä, ja alkavat olemaan sokerinpuolustajat jo ahtaalla. Sokerin ja tärkkelyksen(Leipä) syönti nostaa voimakkaasti insuliinipitoisuutta elimistössä. Insuliini on hormoni joka on varastohormoni.

Lisää luettavaa http://viihdefoorumi.eu/viewforum.php?f=30

Terveyden tukipilarit Paula Heinonen

Terveyden tukipilarit: Paula Heinonen

Terveys ja hyvinvointi>>>
http://viihdefoorumi.eu/viewforum.php?f=30

Suosittu Terveysluennoitsija Paula Heinonen ottaa yleisön pauloihinsa räiskyvällä esiintymisellään. Terveyden tukipilarit lähetyksiä voi kuunnella mediasalissa>> http://www.terveydentukipilarit.fi/radio-ohjelma/mediasali/

Studio55.fi-lähetyksessä vierailleen ravitsemusasiantuntija Paula Heinosen mukaan huonosti toimiva suolisto aiheuttaa vakavia ongelmia koko kehossa. Joitakin ruoka-aineita kannattaisi välttää Heinosen mukaan täysin, jotta suolisto ja keho toimisivat paremmin.
http://www.studio55.fi/terveys/article/ravitsemusasiantuntija–valta-naita-ruoka-aineita/2769632

Tiededokumentti prisma uni ja terveys

Unen merkitys terveyteen

Uni ja sen merkitys terveyteen: Tiededokumentti Prisma: Kyllä lääkäri tietää. Tohtori Michael Mosley kollegoineen tutkii asiaa.
Vanhaan hyvään aikaan ihmiset olivat terveempiä kuin nykyiset ihmiset. Ennen sähkövalon aikakautta unen pituus oli keskimäärin 9 tuntia. Nukkuma-aika on lyhentynyt huomattavasti ja 60% nukkuu alle 7 tuntia yössä. Lihavuus, sydäntaudit ja ylipaino on lisääntynyt unen määrän vähetessä. Tutkijat ovat alkaneet kiinnostua unen merkityksestä terveyteen. Prisma dokumentissa tutkitaan seitsemän koehenkilön voimin tätä asiaa. Tunnin lisäys unen määrään, saa aikaiseksi tramaattisia muutoksia terveydentilaan ja vireyteen.
Tutkimus perustuu geenitesteihin, josta nähdään haitalliset vaikutukset elimistöön. Ensimmäinen viikko sisälti 6,5 tunnin unet. Toisella viikolla uniaikaan tuli tunti lisää. Aivot reagoivat herkästi unen puutteeseen. 500 erilaista geeniä on osallisena tässä uniprosessissa, joko sammuen tai aktivoituen. Ne geenit jotka aktivoituvat unen riittämättömään määrään, ovat yhteydessä tulehdukseen, immuunivasteeseen ja stressin sietoon. Eniten aktivoitui CKM geeni, joka liittyy sydän ja verisuonitauteihin, myös syöpä ja diabetes tulevat aktiiviseksi. Tämä viikon jakso, kuuden ja puolen tunnin yöunilla rassaa terveyttä aktivoiden solutasolla geenejä jotka heikentävät terveyttä. Kannattaa nukkua 7,5-8 tuntia yössä jos terveys kiinnostaa.