Avainsana-arkisto: Ravinto

Suolaa, suolaa, enemmän suolaa!

JAMAssa julkaistiin vuonna 2011 tutkimus, jonka voi tulkita kyseenalaistavan vähäsuolaisen ruokavalion hyödyt. Tutkimuksessa ei löydetty näyttöä siitä, että runsas suolan syöminen lisäisi sydän- ja verisuonitautien riskiä. Sen sijaan saatiin todisteita, jotka viittaavat päinvastaiseen: vähäsuolainen ruokavalio näytti olevan yhteyksissä sydänkuolleisuuteen.

Suola ei ole vaaraksi terveille ihmisille

Syömishäiriö

Video Syömishäiriöstä/ parantuminen/ Antti Heikkilä

Antti Heikkilä haastattelee nuorta naista joka on selättänyt syömishäiriön.

Virallisen mantran mukaan rasva lihottaa ja hiilihydraatti taas ei, syömishäiriöisille kuitenkin määrätään ruokavaliohoitona sokeria ja hiilihydraattia. Melko kummallinen logiikka. Luulisi sitä rasvaa tuputettavan jos 45 kiloinen nainen haluaisi lisätä elopainoansa.

Kookosöljy on terveellinen öljy

– Kun kookosöljyn vaikutuksia kolesterolipitoisuuksiin on tutkittu, se on osoittautunut aika neutraaliksi. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että kookosöljyssä on paljon lauriinihappoa, mikä nostaa veren hyvää HDL-kolesterolia. Vaikka myös huono LDL-kolesterolitaso nousee, hyvä HDL-kolesterolitaso nousee vielä enemmän, ja niiden suhde paranee, Virtanen kertoo

Kookosöljyartikkeli

Näin ne takit kääntyy myös THL:ssä öljyjen ja rasvojen suhteen. Pekka Puska ei kuitenkaan myönnä näitä totuuksia.

Antti Heikkilä diabetes Rasvasota Sokerisota

Sokerisota: Sokeri aiheuttaa sokeritaudin


Antti Heikkilä kertoo mikä aiheuttaa sokeritaudin. Sokeri ja hiilihydraatti se tietenkin on. Sokerisota käy kuumana netissä, ja alkavat olemaan sokerinpuolustajat jo ahtaalla. Sokerin ja tärkkelyksen(Leipä) syönti nostaa voimakkaasti insuliinipitoisuutta elimistössä. Insuliini on hormoni joka on varastohormoni.

Lisää luettavaa http://viihdefoorumi.eu/viewforum.php?f=30

Sami Sundvik ravintovalmentaja

Ravintovalmentaja Sami Sundvik

Ravintovalmentaja Sami Sundvik Haastattelussa! Gluteeniton, maidoton ruokavalio, liha ja lisäravinteet.


UAVEspoo2014SamiSundvik

http://samisundvik.com/

https://fi-fi.facebook.com/sundviksami


Tarkastelussa Ihminen – Sami Sundvik

Lihaskato: Suomalaisten uusi kansantauti!

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/237091-uusi-salakavala-kansantauti-vaivaa-jopa-500-000-suomalaista

Heikko ravitsemus, vähäinen liikunta ja lihasten käyttö. Tässä suurimmat syyt ikäihmisten lihas ja voimakatoon. Naisilla lihasten heikentyminen alkaa jo viidenkymmenen ikävuoden paikkeilla, miehillä hiukan myöhempään. Kalliiksi käy laiskottelu Suomen valtion kannalta, lisääntyneinä hoitokuluina. Ihminen on perusluonteltaan laiska ja pyrkii toiminnallaan säästämään energiaa ja liikkumista kaikin keinoin.

Dumbbell Curls, world record attempt 18,5 kg 104 reps.