Avainsana-arkisto: Rasvasota

Rasvasota: Kolesterolilääkkeille nolo takaisku!

Kolesterolilääkkeet ovat turhia ja tehottomia
Lääketutkijoille takaisku ja raju pettymys! uusi mullistava kolesterolilääke ei toimi, vaikka huono LDL kolesteroli laski lääkkeiden käyttäjillä 37% ja hyvä HDL kolesteroli nousi 130%. Tämä lääkekokeilu todisti jälleen sen minkä Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tienneet jo vuosia, kolesterolilääkkeistä on ainoastaan haittaa terveydelle. Tämäkin “häpeällinen” tutkimustulos haudattaneen syvälle routaiseen maahan jotta negatiivinen tieto ei myskyttäisi kolesterolilääkebisnestä. Statiinit ovat miljardibisnes lääkeyhtiöille.

Rasvasota: Vanhentuneet ravintosuositukset


Ruotsalaiset ravitsemusasiantuntijat lyttäävät THL:n ravintosuositukset täysin! Rasvaa syömällä kukaan ei liho! Insuliini on varastohormoni joka varastoi rasvaa pahanpäivän varalle. Rasvaa syömällä ei insuliinia erity.
Puhe “hyvistä ja huonoista” hiilihydraateista on täyttä soopaa! Jokainen asiansa osaava tutkija tietää että, tärkkelys muuttuu suolistossa sokeriksi(glukoosi), oli se sitten täysjyvää tai höttöä.
Diabeetikoille suositellaan suomessa ravintoa joka nostaa verensokeria ja vaatii insuliinia, vaikka kakkostyypin diabetesta sairastavalla on insuliiniresistanssi.

Rasvasota: THL ja vanhentuneet tutkimukset

Vanhentuneet tutkimukset!

Videon kohdassa 5:45 näytetään THL:n “kiistaton” todiste kolesterolin vaarallisuudesta. Todisteaineisto perustuu kuuluisaan seitsemän maan tutkimukseen joka ei kestä päivänvaloa!
Pekka Puska on jättänyt perinteensä THL:n propakandakulttuuriin.

Antti Heikkilä on “saarnannut” kolesterolia vastaan jo vuosikausia, mutta suuri yleisö uskoo edelleen Pekka Puskan aikaista hölynpölyä.

 

Rasvainen juttu! Vähärasvainen on roskaa?

– Neuvo vähentää rasvan käyttöä perustuu siihen, että rasva sisältää kaksinkertaisen määrän kilokaloreita hiilihydraatteihin ja proteiineihin nähden. Ajattelutavan mukaan rasvan käytön vähentäminen johtaa painon tippumiseen, mutta tutkimustuloksemme perusteella näin ei ole. Tieteestä ei löydy näyttöä sille, että vähärasvainen ruokavalio olisi ihanteellinen pysyvään painonpudotukseen johtava strategia

http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2015110120595829_lh.shtml

Melkein voisi sanoa: Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Heikkilän opeilla terveys kiittää.

Kolesterolipelleily

Kolesterolipelleily artikkeli

 

Kolesterolimittaukseen jo 2-vuotiaana, jos lapsen sukupuusta löytyy riskitekijöitä

Kolesterolilääkkeiden käyttäjiä on saatava lisää keinoilla millä tahansa! Tyydyttyneen rasvan “vaaroista” mediassa rummutetaan, vaikka ei ole tutkimusnäyttöä tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta. Terveellinen oliiviöljy sisältää tätä “vaarallista” rasvaa vajaa 20%. Kalaöljyssäkin on tyydyttynyttä rasvaa reilu 20%. Vanhemmat syöttävät lapsillensa väärää ja terveyttä tuhoavaa ravintoa. Kevyttuotteiden markkinointi nakertaa kansalaisten ja lasten terveyttä, niiden sisältämän sokerin vuoksi. Johan pätevä tutkimus kertoo sokerista seuraavaa: 120 g sokeria nostaa sydäntautiriskiä kymmenkertaisesti verrattuna ei sokerin käyttäjiin. Yksi rasvaton youghurtti saattaa sisältää sokeria jopa 50g.

Faktaa statiineista ja sydäntaudista: Antti Heikkilä

Statiinilääkitys tekee tuhoa 10:ssä vuodessa

Elinikäiseksi tarkoitettu statiinilääkitys tekee jo laajaa tuhoa 10:ssä vuodessa

Statiinien markkinointi Suomessa alkoi 1995. Yhden tutkimuksen varassa lähdettiin suureen lääkekokeiluun Suomessa. Lääkeyhtiön tekemä 4S tutkimus kesti noin 4,5 vuotta. Antti Heikkilä kaivaa totuutta tästä statiinien haitoista.

Sokeri Vs Tupakka

John Judkin tutki 1970 luvulla sokeria ja päätyi sokerin osalta siihen, että 120 g sokeria päivässä syövillä riski sairastua sydäntautiin on kymmenkertainen, verrattuna henkilöihin jotka eivät sokeria käytä.
Tupakka-aski päivässä poltettuna lisää sydäntautiriskiä vain nelinkertsisesti.
Lue lisää Antti Heikkilä Blogista  Kuten kaikki tietävät niin THL ja entinen johtaja Pekka Puska pitää sokeria lähes harmittomana tuotteena.

Hitler on huolissaan Mahariskistä!


Hitler kuulee kummia! Mahariski on viety Ahveniston hullujenhuoneeelle, eikä viihdefoorumilla asiasta tiedetä mitään. Mahariski on saatava äkkiä Sarpatin grillille, jotta Hitler voisi järjestää kunnon kännibileet jossa juodaan sankokaupalla kiljua ja sekoillaan oikein urakalla.

Mahariskin löydät täältä

Rasvasota: Asian ytimessä

Rasvasota: Rasvasodan perusteet

Korkea kulutus maissisiirappi/ fruktoosijuomat: Nuorilla aikuisilla kasvanut riski sairastua sydän ja verisuonitauteihin.  Maissi/ fruktoositutkimus

Lisättyä sokeria sisältävät virvoitusjuomat ja mehut voivat tuoreen tutkimuksen mukaan suurentaa sydäntautiriskiä jo muutamassa viikossa. Lisätty sokeri vaikuttaa etenkin kolesterolipitoisuuksiin, tuore yhdysvaltalaistutkimus osoittaa.

Terveysraportti: Fruktoosin vaarat