Avainsana-arkisto: Pohjois-Karjala projekti

Rasvasota: Vanhentuneet ravintosuositukset


Ruotsalaiset ravitsemusasiantuntijat lyttäävät THL:n ravintosuositukset täysin! Rasvaa syömällä kukaan ei liho! Insuliini on varastohormoni joka varastoi rasvaa pahanpäivän varalle. Rasvaa syömällä ei insuliinia erity.
Puhe “hyvistä ja huonoista” hiilihydraateista on täyttä soopaa! Jokainen asiansa osaava tutkija tietää että, tärkkelys muuttuu suolistossa sokeriksi(glukoosi), oli se sitten täysjyvää tai höttöä.
Diabeetikoille suositellaan suomessa ravintoa joka nostaa verensokeria ja vaatii insuliinia, vaikka kakkostyypin diabetesta sairastavalla on insuliiniresistanssi.

Margariini tuhoaa terveyden

Voista tuskin haittaa, mutta margariini tuhoaa terveyden!

Tässä uusimman tutkimuksen tulos, joka ei miellytä THL:n Pekka Puskaa.

Puskalandiassa ei saa ääneen sanoa totuuksia. Tyydyttynyt rasva ei lisää sydäntauteja, aivohalvauksia eikä diabetesta. Margariini, jota THL suosittelee terveystuotteena, aiheuttaa nämä edellämainitut sairaudet.

However the new research which looked at 50 studies involving more than one million people found there was no evidence that saturated fat was bad for health.  Linkki sivustolle

Kolesterolipelleily

Kolesterolipelleily artikkeli

 

Kolesterolimittaukseen jo 2-vuotiaana, jos lapsen sukupuusta löytyy riskitekijöitä

Kolesterolilääkkeiden käyttäjiä on saatava lisää keinoilla millä tahansa! Tyydyttyneen rasvan “vaaroista” mediassa rummutetaan, vaikka ei ole tutkimusnäyttöä tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta. Terveellinen oliiviöljy sisältää tätä “vaarallista” rasvaa vajaa 20%. Kalaöljyssäkin on tyydyttynyttä rasvaa reilu 20%. Vanhemmat syöttävät lapsillensa väärää ja terveyttä tuhoavaa ravintoa. Kevyttuotteiden markkinointi nakertaa kansalaisten ja lasten terveyttä, niiden sisältämän sokerin vuoksi. Johan pätevä tutkimus kertoo sokerista seuraavaa: 120 g sokeria nostaa sydäntautiriskiä kymmenkertaisesti verrattuna ei sokerin käyttäjiin. Yksi rasvaton youghurtti saattaa sisältää sokeria jopa 50g.

Faktaa statiineista ja sydäntaudista: Antti Heikkilä

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Diabetes voidaan parantaa


Suomenkielinen tekstitys

Alkuperäinen englanninkielinen video

USA:n kansanvälisessä terveystutkimuksessa havaittiin insuliiniresistenssin olevan suurin syypää sydäntaudin kehittymiseen. 42 % sydänkohtauksista johtuu insuliiniresistenssistä. Liika hiilihydraatti/ tärkkelys saa elimistön sekaisin. Insuliiniresistenssi on tila jossa insuliini ei tehoa ja keho alkaa erittää aina vain suurempia määriä insuliinia. Pidemmällä aikavälillä tämä johtaa kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen. Insuliini on varastohormoni joka varastoi pääasiassa hiilihydraattia(Glukoosi) myöhempää käyttöä varten rasvavarastoon. Proteiini tarvitsee myös insuliinia, mutta huomattavasti vähemmän huin hiilihydraatti. Kun syöt rasvaa niin insuliini ei erity.
Pekka Puskan aikanaan kauppaama runsas hiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa suuria vahinkoja, menee terveys. Antti Heikkilä kauppaa terveyttä ja on puhunut vuosikausia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta.
Diabetesliitoissa ihmisten ei haluta tervehtyvän, vaan heille kaupataan lääkkeitä ja suuria määriä insuliinia. Olet kierteessä josta on vaikea päästä irti, koska pistettävä insuliini vaatii myös suuria määriä hiilihydraattia, koska muuten kuolo korjaa jos et syö hiilareita.
Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta vallitsee vääriä käsityksiä maailmalla.
Monet luulevat karppauksen olevan runsaasti proteiinia sisältävää, mutta ovat ikävä kyllä väärässä. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa syödään runsaasti rasvaa, kohtuudella proteiinia ja niukasti hiilihydraatteja.
Useat tutkimukset vahvistavat että vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää elimistön tulehdusta. Diabeteksen aiheuttaja(Hiilihydraatti) kannattaa poistaa niin et tarvitse insuliinia, olet paljon terveempi ja sydäntautiriski pienentyy huomattavasti.
Pohjois-Karjala projekti oli täysin epäonnistunut kokeilu, joka johti kevyttuotteiden ilmestymiseen kaupan hyllyille. Rasva korvattiin sokerilla, tärkkelyksellä ja hiilihydraatilla. Kokeilun tulokset näkyvät ihmisten pahoinvointina ja sairasteluna.

Rasvasota: Pekka Puska olikin väärässä!

Sokeri aiheuttaa sydäntautia

Sokeri nostaa muutamassa viikossa triglyseridi ja LDL kolesterolipitoisuuksia, aiheuttaen sydäntautivaaraa. Pekka Puska  oli taas väärässsä. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä sokeriasiasta jauhaneet jo vuosikausia.

Tyydyttynyt rasva ei aiheuta sydäntauteja: Yhdysvaltojen ravitsemusterapeuttiyhdistys haluaa päästää voi(Tyydyttynyt rasva) pannasta, koska tyydyttynyt rasva ei aiheuta sydäntauteja, vaikka näin meille kansalaisille on valehdeltu virallisista lähteistä.  Academy Submits 2015 DGA Recommendations

Hiilihydraatit aiheuttavat sydäntautia, eikä rasva. Kevyttuotteiden aika on ohi! Pohjois-Karjala projekti oli suurta kusetusta.

Rasvasota: Sokeri aiheuttaa sydäntautia, ei rasva!

http://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=2174010

Sydäntauti kuolleisuus lisääntyy voimakkaasti sokerin kulutuksen kanssa. 30%:n lisäys sydäntautikuolleisuuteen jos syöt sokeria 10-24,9 % kokonaiskaloreista sokerina. Mitä tekee THL asialle? Ei yhtään mitään, koska uusimmat tutkimukset eivät kiinnosta THL:n porukkaa. THL on sokeriteollisuuden juoksupoika. THL on kevyttuotteiden juoksupoika. Pekka Puska on aloittanut tämän kevyttuote markkinoinnin epäonnistuneen Pohjois-Karjala projektin yhteydessä. Pekka Puska oli tuolloin nykyisen THL:n palveluksessa ja veti margariiniprojektia Pohjoiskarjalalaisille. Puska pakkosyötti 1970 luvun transrasvamargariinia onnettomille ihmisille. Transrasvalla kyllästetty margariini on yksi pahimpia sydäntaudin aiheuttajia.
Netti on täynnä väärää tietoa ravinnosta. Yksi tälläinen väärän tiedon levityspaikka ja propakandan pesäke on puhdasruoka foorumi, jossa hehkutetaan sokerin terveellisyyttä. Lisämausteena tuputetaan terveille ihmisille statiineja ja kolesterolia laskevia supermargariineja. Viihdefoorumilta saat oikeaa tietoa jos terveys yhtään kiinnostaa.

Rasvasota: Lääketeollisuuden huijaukset

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16765602
Tyypillinen esimerkkitutkimus PupMediltä, jolla saadaan haluttu lopputulos aikaan. Tutkimus väittää tyydyttyneen rasvan aiheuttavan alzhaimerin tautia. Tutkimukseen oli valittu siirtogeenisiä hiiriä, joille syötettiin runsaasti tyydyttynyttä rasvaa.
Lääketehtailla on melko röyhkeä tapa lobata omia tuotteita .

Rasvasota: Viihdefoorumi.eu

Antti Heikkilä

Aloittaessani lääketieteen opinnot dementia oli melko harvinainen ongelma. Pääasiallisesti dementia koski hyvin vanhoja ihmisiä. Syynä oli aivojen verenkiertohäiriö. Sitten yhtenä päivänä meille kerrottiin, että Helsingin yliopistolliseen keskussairaalaan oli tuotu potilas, jolla oli harvinainen sairaus. Sairaudella oli eksoottinen nimi: Alzheimerin tauti. Kaikki kävivät joukolla katsomassa tuota potilasta.

Nyt “terveellisen ja edistyksellisen” elämän myötä Alzheimerin taudista on tullut laaja epidemia. Yhä nuoremmat sairastuvat siihen.
http://www.anttiheikkila.com/blogi/dementia/

Rasvasota: Statiinien haitat

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxsZWlub3V0cmlhaW5lbnxneDo0NTU0N2NmMGU1NTNlNDdj

Leino Utriaisen koostama tietopaketti statiinien haitoista.

Pallolaajennusten lisääntyminen rajusti 1990-2012.  652 pallolaajennusta vuonna 1990 ja 8900 pallolaajennusta vuonna 2012.

Tilastoja tutkimalla saa selvyyden asiasta! Statiinit ovat tehottomia lääkkeitä.

Tilastokeskuksen rekisteri 1969-2012 Kaikenikäiset:  Vuonna 1969 kuoli sydäntautiin Suomessa reilu 24000 henkilöä. Vuonna 2012 reilu 20000. Statiineja syö Suomessa yli 700000 henkilöä ja tässä näkyy tulos. Pallolaajennukset ovat pelastaneet ihmishenkiä, eikä statiinit. 8900 pallolaajennusta on suuri määrä vuoden aikana.

pallolaajennus

Pallolaajennuksia ja ohitusleikkauksia tehtiin 2012 yli 12000 kappaletta. Ilman näitä toimenpiteitä olisi tilastokäyrä sydäntautiin kuolleista karua luettavaa, vaikka statiineja syötiin kuin puuroa.

Statiinit aiheuttavat sydäntautia

http://informahealthcare.com/doi/abs/10.1586/17512433.2015.1011125

Statiinit lisäävät ateroskleroosin ja sydämen vajaatoimintaa: farmakologiset mekanismit. Statiinien haitat tulevat taas esille uusimmissa tutkimuksissa.
Statiinit kovettavat valtimoiden seinämiä, vaikka lääketehtaiden tutkimusten mukaan näin ei pitäisi köydä.

http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2727

THL:llä ja Pekka Puskalla alkaa tukalat ajat, koska täytyy keksiä uusia selityksiä statiinipuolustuksessa.

http://www.jscimedcentral.com/NeurologicalDisorders/neurologicaldisorders-spidischemicstroke-1041.php