Avainsana-arkisto: Pakolaiset

Turvapaikanhakijat:Suomi jälleen maksajan paikalla!

Pakolaisten pakkopalautus tökkii!
Suomessa notkuvien turvapaikkaturistien pakkopalautus käy veronmaksajalle kalliiksi! Irak kiristää palautus sopimuksen teon yhteydessä rahaa ja muita etuja! Sipilän hallitus on aiheuttanut Suomalaisille itkua ja hammasten kivistystä typerillä toimillaan.
Nyt Suomen tulisi kustantaa Irakiin palaaville ja heidän perheillensä koulutus ja elatus.
Halvin ratkaisu olisi rakentaa piikkilangalla aidattu pakolaisleiri metsän keskelle ja tunkea kaikki pakolaiset sinne nauttimaan vettä ja ravitsevaa ruisleipää.(THL:N mukaan ruisleipä on ravitsevaa ja terveellistä) Ongelma poistuisi melko pian ja vapaaehtoisia Irakiin palaajia löytyisi kohta tuhansia!

Pakolaiset: Etusormella osoittelu vie Suomalaisen häkkiin

Poliisi tiedoittaa:Jämsässä Maahanmuuttajalapsia on osoiteltu etusormella autosta käsin, peukalon samalla tehdessä ylhäältä alas tapahtuvaa liikettä. Poliisin mukaan tämä etusormella osoittelu saattaisi täyttää lain kohdan, laiton uhkaus. Etusormen metsästykseen on hälytetty kaikki Jämsän poliisipartiot. Naisten ahdistelu ja häirintä tapaukset saanevat nyt jäädä toisarvoisiksi asioiksi, onhan nyt kyseessä Suomen kunniakansalaisten huono kohtelu ja peloittelu etusormella.
Nyt kaikki autoilijat tarkkana mitä sillä sormella ajon aikana tekee! Tarpeeton sormen nostelu kiellettäneen kantasuomalaiselta
kokonaan. Nenän kaivaminen sallittaneen, jos on käynyt 10 viikon kurssin maahanmuuttovirastossa.Kurssin nimi on: oikea oppinen nenänkaivuu, ilman latausliikettä ja peukalon heiluntaa.
http://www.ksml.fi/kotimaa/Poliisi-Aikuiset-ampuivat-sormilla-maahanmuuttajalapsia/827834?pwbi=dd9fdae6c7433a5b2b9f446a0ea8cc8b

Pakolaiset: Maahanmuuton hinta?

 


Suomi jakaa rahaa pakolaisille/ turvapaikanhakijoille maailman ja Euroopan mittakaavassa avokätisesti. Olemme maailmanmestareita tässä rahan ja sosiaaliturvan jakajina, politiikot ovat sorvanneet tämän järjestelmän tähän surkeaan malliin.

Kaivinkone Vs tumma mies: Turvapaikanhakijat aiheuttavat suomelle kuluja


Tässä on tulos Sipilän hallituksen politiikan seurauksista. Maahan päästetään pakolaisia ja näin aiheutetaan veronmaksajille jatkuvia ja ikuisia kuluja.

Anarkistia ammuttiin silmään Itsenäisyyspäivänä


Anarkistia ammuttiin silmään itsenäisyyspäivänä 6.12.2015
Helsinki: Poliisi ampui anarkisti mielenosoittajaa kumiluodilla päähän/ silmään. Suomen mellakkapoliisi joutui käyttämään kovia otteita taltuttaessaan laittoman mielenosoituksen Helsingissä itsenäisyyspäivänä 6.12.2015.

Pakolaiset: Uusi nokia on keksitty! rahasampo


EU, Suomi ja pakolaistulva Kokkola 30.11.2015
SDP Jutta Urpilainen lobbaa pakolaisbisnestä sata lasissa! Jutta pitää kansan kurissa ja herran nuhteessa. Näiden poropakandalobbareiden mukaan Suomi tienaa pakolaisten hyysäämisestä. Raha kuulemma kiertää takaisin valtion kassaan ikiliikkujan tavoin.