Avainsana-arkisto: Margariini

Rasvasota: THL ja vanhentuneet tutkimukset

Vanhentuneet tutkimukset!

Videon kohdassa 5:45 näytetään THL:n “kiistaton” todiste kolesterolin vaarallisuudesta. Todisteaineisto perustuu kuuluisaan seitsemän maan tutkimukseen joka ei kestä päivänvaloa!
Pekka Puska on jättänyt perinteensä THL:n propakandakulttuuriin.

Antti Heikkilä on “saarnannut” kolesterolia vastaan jo vuosikausia, mutta suuri yleisö uskoo edelleen Pekka Puskan aikaista hölynpölyä.

 

Rasvainen juttu! Vähärasvainen on roskaa?

– Neuvo vähentää rasvan käyttöä perustuu siihen, että rasva sisältää kaksinkertaisen määrän kilokaloreita hiilihydraatteihin ja proteiineihin nähden. Ajattelutavan mukaan rasvan käytön vähentäminen johtaa painon tippumiseen, mutta tutkimustuloksemme perusteella näin ei ole. Tieteestä ei löydy näyttöä sille, että vähärasvainen ruokavalio olisi ihanteellinen pysyvään painonpudotukseen johtava strategia

http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2015110120595829_lh.shtml

Melkein voisi sanoa: Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Heikkilän opeilla terveys kiittää.

Margariini tuhoaa terveyden

Voista tuskin haittaa, mutta margariini tuhoaa terveyden!

Tässä uusimman tutkimuksen tulos, joka ei miellytä THL:n Pekka Puskaa.

Puskalandiassa ei saa ääneen sanoa totuuksia. Tyydyttynyt rasva ei lisää sydäntauteja, aivohalvauksia eikä diabetesta. Margariini, jota THL suosittelee terveystuotteena, aiheuttaa nämä edellämainitut sairaudet.

However the new research which looked at 50 studies involving more than one million people found there was no evidence that saturated fat was bad for health.  Linkki sivustolle

Kolesterolipelleily

Kolesterolipelleily artikkeli

 

Kolesterolimittaukseen jo 2-vuotiaana, jos lapsen sukupuusta löytyy riskitekijöitä

Kolesterolilääkkeiden käyttäjiä on saatava lisää keinoilla millä tahansa! Tyydyttyneen rasvan “vaaroista” mediassa rummutetaan, vaikka ei ole tutkimusnäyttöä tyydyttyneen rasvan vaarallisuudesta. Terveellinen oliiviöljy sisältää tätä “vaarallista” rasvaa vajaa 20%. Kalaöljyssäkin on tyydyttynyttä rasvaa reilu 20%. Vanhemmat syöttävät lapsillensa väärää ja terveyttä tuhoavaa ravintoa. Kevyttuotteiden markkinointi nakertaa kansalaisten ja lasten terveyttä, niiden sisältämän sokerin vuoksi. Johan pätevä tutkimus kertoo sokerista seuraavaa: 120 g sokeria nostaa sydäntautiriskiä kymmenkertaisesti verrattuna ei sokerin käyttäjiin. Yksi rasvaton youghurtti saattaa sisältää sokeria jopa 50g.

Faktaa statiineista ja sydäntaudista: Antti Heikkilä

Statiinilääkitys tekee tuhoa 10:ssä vuodessa

Elinikäiseksi tarkoitettu statiinilääkitys tekee jo laajaa tuhoa 10:ssä vuodessa

Statiinien markkinointi Suomessa alkoi 1995. Yhden tutkimuksen varassa lähdettiin suureen lääkekokeiluun Suomessa. Lääkeyhtiön tekemä 4S tutkimus kesti noin 4,5 vuotta. Antti Heikkilä kaivaa totuutta tästä statiinien haitoista.

Sokeri Vs Tupakka

John Judkin tutki 1970 luvulla sokeria ja päätyi sokerin osalta siihen, että 120 g sokeria päivässä syövillä riski sairastua sydäntautiin on kymmenkertainen, verrattuna henkilöihin jotka eivät sokeria käytä.
Tupakka-aski päivässä poltettuna lisää sydäntautiriskiä vain nelinkertsisesti.
Lue lisää Antti Heikkilä Blogista  Kuten kaikki tietävät niin THL ja entinen johtaja Pekka Puska pitää sokeria lähes harmittomana tuotteena.

Statiinit: Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Kuoleman rajoilta elävien kirjoihin

Vuonna 2007 Simo Ressler luuli kuolevansa. Sepelvaltimoiden ohitusleikkaus ei ollut vienyt rintakipua. Kolesterolilääkitys oli tuonut vakavia ongelmia liikkumiseen, ajattelu kangerteli, uupumus oli totaalista. Sitten hän aloitti antioksidanttihoidon ja jätti kolesterolilääkkeen. Nyt 66 vuotias mies tuntee olevansa elämänsä kunnossa.

Korkea kolesteroli on hyvä asia: Japanilainen tutkimus

Linkki: Korkea kolesteroli on hyvä asia

Japanilainen tutkimus kumoaa vanhat pinttyneet väitteet korkean kolesterolin vaaroista. Pekka Puska saa hengenahdistusta tästä laadukkaasti toteutetusta tutkimuksesta. Antti Heikkilälle tämäkin asia on ollut  tiedossa vuosikausia.

 

Rasvasota: Oliko Pekka Puska väärässä?

Pekka Puska on aina ollut tyydyttyneen rasvan parjaaja. Pohjois-Karjala projektin myötä Puskan näkemykset vain vaihvistuivat. Pekka Puska tuskin takkiansa kääntää, vaikka monet muut arvovaltaiset ravitsemusprofessorit ovat sen jo tehneet.

Rasva-artikkeli

Sokeri on se suurin terveyden tuhoaja ja sydäntaudin aiheuttaja. Amerikkalaiset lääkärit kääntävät takkeja tiuhaan tahtiin, kukapa nyt haluaa jäädä sinne luusereitten vähäiseen joukkoon, joka vielä kumartelee -60 luvun hutiloidusti tehtyjä tutkimuksia.

Monta näkemystä valtimotaudin ehkäisystä  Monta viisasta ja Matti Uusitupa kertovat  onko kolesteroli ja tyydyttynyt rasva vaaraksi terveydelle, aiheuttaen verisuonitukoksen ja sydäntaudin/sydänkohtauksen. Matti Uusitupa kertoo vuonna 2012 että tyydyttynyt rasva on haitallista ja matala LDL kolesteroli pelastaa ihmisiä sydäntaudilta. Statiineja kovasti mainostaa!