Avainsana-arkisto: Karppaus

Margariini tuhoaa terveyden

Voista tuskin haittaa, mutta margariini tuhoaa terveyden!

Tässä uusimman tutkimuksen tulos, joka ei miellytä THL:n Pekka Puskaa.

Puskalandiassa ei saa ääneen sanoa totuuksia. Tyydyttynyt rasva ei lisää sydäntauteja, aivohalvauksia eikä diabetesta. Margariini, jota THL suosittelee terveystuotteena, aiheuttaa nämä edellämainitut sairaudet.

However the new research which looked at 50 studies involving more than one million people found there was no evidence that saturated fat was bad for health.  Linkki sivustolle

Diabetes voidaan parantaa


Suomenkielinen tekstitys

Alkuperäinen englanninkielinen video

USA:n kansanvälisessä terveystutkimuksessa havaittiin insuliiniresistenssin olevan suurin syypää sydäntaudin kehittymiseen. 42 % sydänkohtauksista johtuu insuliiniresistenssistä. Liika hiilihydraatti/ tärkkelys saa elimistön sekaisin. Insuliiniresistenssi on tila jossa insuliini ei tehoa ja keho alkaa erittää aina vain suurempia määriä insuliinia. Pidemmällä aikavälillä tämä johtaa kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen. Insuliini on varastohormoni joka varastoi pääasiassa hiilihydraattia(Glukoosi) myöhempää käyttöä varten rasvavarastoon. Proteiini tarvitsee myös insuliinia, mutta huomattavasti vähemmän huin hiilihydraatti. Kun syöt rasvaa niin insuliini ei erity.
Pekka Puskan aikanaan kauppaama runsas hiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa suuria vahinkoja, menee terveys. Antti Heikkilä kauppaa terveyttä ja on puhunut vuosikausia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta.
Diabetesliitoissa ihmisten ei haluta tervehtyvän, vaan heille kaupataan lääkkeitä ja suuria määriä insuliinia. Olet kierteessä josta on vaikea päästä irti, koska pistettävä insuliini vaatii myös suuria määriä hiilihydraattia, koska muuten kuolo korjaa jos et syö hiilareita.
Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta vallitsee vääriä käsityksiä maailmalla.
Monet luulevat karppauksen olevan runsaasti proteiinia sisältävää, mutta ovat ikävä kyllä väärässä. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa syödään runsaasti rasvaa, kohtuudella proteiinia ja niukasti hiilihydraatteja.
Useat tutkimukset vahvistavat että vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää elimistön tulehdusta. Diabeteksen aiheuttaja(Hiilihydraatti) kannattaa poistaa niin et tarvitse insuliinia, olet paljon terveempi ja sydäntautiriski pienentyy huomattavasti.
Pohjois-Karjala projekti oli täysin epäonnistunut kokeilu, joka johti kevyttuotteiden ilmestymiseen kaupan hyllyille. Rasva korvattiin sokerilla, tärkkelyksellä ja hiilihydraatilla. Kokeilun tulokset näkyvät ihmisten pahoinvointina ja sairasteluna.

Rasvasota: Sydäntaudin todellinen syy

Elintarvikkeisiimme tunkeutuneita TODELLISIA kovia rasvoja ovat kasviöljyjen kemiallisessa kovetuksessa syntyvät synteettiset rasvayhdisteet.

Synteettiset kasvirasvat

Mitä on kova rasva? Tieteessä ei tunneta kovaa rasvaa. Tämä termi on THL:n keksimä ilmaisu. Johan se maalaisjärkikin sanoo, että teollisesti valmistettuja ja jalostettuja kasviöljyjä ei tule pitää terveellisinä öljyinä.
Pekka Puska on ylistänyt margariinin terveellisyyttä Pohjois-Karjala projektin myötä. -70 luvulla se margariini sisälti suuret määrät transrasvaa, joka taas aiheuttaa sydäntautia. Katalyyttinen osittaishydraus oli se menetelmä jota käytettiin margariinin saamiseksi juoksevasta kovaan muotoon 1970. Margariini on edelleen kovetettava jollain konstilla, koska kasviöljy on juoksevaa.
Vaihtoesteröinti on se menetelmä jota nykymargariineissa käytetään.

Syömishäiriö

Video Syömishäiriöstä/ parantuminen/ Antti Heikkilä

Antti Heikkilä haastattelee nuorta naista joka on selättänyt syömishäiriön.

Virallisen mantran mukaan rasva lihottaa ja hiilihydraatti taas ei, syömishäiriöisille kuitenkin määrätään ruokavaliohoitona sokeria ja hiilihydraattia. Melko kummallinen logiikka. Luulisi sitä rasvaa tuputettavan jos 45 kiloinen nainen haluaisi lisätä elopainoansa.

Karppaus-Hiilihydraatit-Rasvat-Rasvasota

Ongelma on todellinen vähähiilihydraattimattomassa ruokavaliossa, koska ravinto ei sisällä nälkää pitäviä hiilihydraatteja.

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin mukaan!

Ravintoasiantuntijan kannattaisi tutustua ihmisen ruuansulatukseen ja insuliiniin. Insuliini on varastohormoni joka ajaa ylimääräisen hiilihydraatin(Glukoosi) varastoon, jos lihakset ja maksa ovat jo täynnä.

Mottipäiset ravinto-ohjeet!

Rasvasota: Rasva on ok tuote!

Coca Cola, joka vietti 3300000000 dollaria mainontaan vuonna 2013, työntää viestin, että “kaikki kalorit count”; he liittävät niiden tuotteita urheilua, mikä viittaa siihen, se on ok kuluttaa juomansa kunhan liikut. Kuitenkin tiede kertoo meille tämä on harhaanjohtava ja väärä. Se on, jos kalorit tulevat joka on ratkaiseva. Sokeri kaloreita edistää rasvan varastointiin ja nälkä. Fat kaloreita aiheuttaa kylläisyyden tai “kylläisyyden”.

Linkki artikkeliin

 

Rasvasota, sokerisota, hiilihydraatit, karppaus, sydäntauti, statiini, painonpudotus, dietti, Pekka Puska, Antti Heikkilä, sydänkohtaus.

Rasvasota/ Sokerisota/Sydäntauti/Lihavuus

THL:n entinen pääjohtaja Jussi Huttunen myöntää että sokeri aiheuttaa sydäntautia , kakkostyypin diabetesta ja lihottaa kansalaisia.

Huttusen mielestä sokerin haitat on tiedetty jo 1960 luvulta lähtien, mutta “vakuuttava” tieto on puuttunut. Keinomakautusaine aspartaami saa nyt synninpäästön herra Huttusen mielestä, koska sokeri on vaarallisempaa kuin aspartaami.

Kaikki hiilihydraatti muuttuu elimistössä sokeriksi ja sitä kautta liika tärkkelys, pöytäsokeri ja hedelmistä saatu sokeri kuormittavat elimistöä samalla tavalla. Huttunen myöntää glukoosin olevan vaarallista elimistölle jos sitä saadaan liikaa. Huttunen jatkaa: Hedelmäsokeri aiheuttaa myös suuria ongelmia ja siitä on paljon näyttöjä.

Sokeri ei mukamas aiheuta Huttusen mielestä minkäänlaista riippuvuutta ihmisessä, mikä ei pidä paikkaansa.  “Monet tykkää sokerista ja ilman sokeria on paha olla” kertoo Herra Huttunen. Sokerin syönnillä ei elimistö tule kylläiseksi, koska insuliinia alkaa varastoimaan glukoosia välittömästi kun syöt sokeria/tärkkelystä/hiilihydraattia/ proteiinia. Rasvaa syömällä ei insuliinitasot nouse. Antti Heikkilä ja Tohtori Tolonen ovat tästä samasta asiasta puhuneet jo vuosikausia, mutta Pekka Puska on pitänyt kiinni omista hatarista teorioistansa kiinni kynsin ja hampain.

Jussi Huttunen ei tietenkään voi myöntää että sokeri ja tärkkelys on pahin sydäntaudin aiheuttaja. Uusimpien tutkimusten mukaan aspartaami ja muut keinomakeuttajat huijaavat elimistöä suuntaan, joka saa sinut nälkäiseksi ja syöt lisää, vaikka todellinen ravinnontarve ei ole akuutti. Setä Huttu jaksaa jauhaa edelleen tätä samaa “hyvät hiilarit” sanomaa. Kuitu mukamas muuttaa tärkkelyksen terveysruuaksi. Piilosokeriin ei kannata kiinnittää huomiota sanoo setä Huttu! Hän jatkaa”makeat jälkiruuat on osa elämän laatua” Oho, taidan olla elämän laadussa aika pahasti hakoteillä kun en syö makeita jälkiruokia. 😀

Tässä Huttuselle iltalukemista

Kokaiinin ja sokerin tiedetään stimuloivan samoja aivoalueita.

 

 

 

Studio55 nettisivut

Rasvasota: Sokeri aiheuttaa sydäntautia, ei rasva!

http://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=2174010

Sydäntauti kuolleisuus lisääntyy voimakkaasti sokerin kulutuksen kanssa. 30%:n lisäys sydäntautikuolleisuuteen jos syöt sokeria 10-24,9 % kokonaiskaloreista sokerina. Mitä tekee THL asialle? Ei yhtään mitään, koska uusimmat tutkimukset eivät kiinnosta THL:n porukkaa. THL on sokeriteollisuuden juoksupoika. THL on kevyttuotteiden juoksupoika. Pekka Puska on aloittanut tämän kevyttuote markkinoinnin epäonnistuneen Pohjois-Karjala projektin yhteydessä. Pekka Puska oli tuolloin nykyisen THL:n palveluksessa ja veti margariiniprojektia Pohjoiskarjalalaisille. Puska pakkosyötti 1970 luvun transrasvamargariinia onnettomille ihmisille. Transrasvalla kyllästetty margariini on yksi pahimpia sydäntaudin aiheuttajia.
Netti on täynnä väärää tietoa ravinnosta. Yksi tälläinen väärän tiedon levityspaikka ja propakandan pesäke on puhdasruoka foorumi, jossa hehkutetaan sokerin terveellisyyttä. Lisämausteena tuputetaan terveille ihmisille statiineja ja kolesterolia laskevia supermargariineja. Viihdefoorumilta saat oikeaa tietoa jos terveys yhtään kiinnostaa.

Vilja ei ole ihmisen ruokaa!

http://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/antti-heikkila-lahetyksessa-taman-vuoksi-viljaa-ei-ole-tarkoitettu-syotavaksi/132590
Studio55 lähetyksessä Lääkäri Antti Heikkilä kertoo totuuksia viljasta ja keliakiasta. Kuinka kansalaisten terveys kohentuu kun jätetään gluteiini ruokavaliosta pois. Meidän geenimme altistavat sairauksille jos syömme gluteiiniviljaa.

Viljoissa on gluteiinin lisäksi aineita, jotka tekevät sen vaaralliseksi. Esimerkiksi lektiini vaurioittaa suolta. Niin sanotuissa viljakuiduissa on paljon lektiiniä.

– Eihän luonnossa ole tarkoitus, että vilja kasvaa syötäväksi. Vilja tekee siemeniä, jotta se lisääntyisi, Heikkilä huomautti.

Viljassa on myrkkyjä, jotka estävät hyönteisiä syömästä sitä. Lektiinit tuhoavat hyönteisen suoliston. Myöskään linnut eivät syö viljaa. Syötäviksi siemeniksi on tarkoitettu marjat ja hedelmät.

Väärin ymmärretty karppaus

Ravintoguru(Entinen PRO kehonrakentaja) J-P Pulkkinen kauhistelee karppausta ja sen vaikutusta terveyteen. Pulkkisen mukaan karppaus on proteiinien ylivaltaa, mikä ei pidä paikkaansa. Terveellinen karppaus/ vähähiilihydraattinen ruokavalio koostuu pääosin rasvasta, eikä proteiinista. Lukemalla  vaikkapa Antti Heikkilän kirjoja, pääsee paremmin sisälle vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

Terveyden tukipilarit: Vankkaa asiaa ravinnosta ja terveydestä

Karppauksen kauhistelija

Rasvasota, karppaus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, proteiinirahka, sydäntauti, Antti Heikkilä
Rasvasota, karppaus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, proteiinirahka, sydäntauti, Antti Heikkilä