Avainsana-arkisto: Elintasopakolaiset

Pakolaiset: Etusormella osoittelu vie Suomalaisen häkkiin

Poliisi tiedoittaa:Jämsässä Maahanmuuttajalapsia on osoiteltu etusormella autosta käsin, peukalon samalla tehdessä ylhäältä alas tapahtuvaa liikettä. Poliisin mukaan tämä etusormella osoittelu saattaisi täyttää lain kohdan, laiton uhkaus. Etusormen metsästykseen on hälytetty kaikki Jämsän poliisipartiot. Naisten ahdistelu ja häirintä tapaukset saanevat nyt jäädä toisarvoisiksi asioiksi, onhan nyt kyseessä Suomen kunniakansalaisten huono kohtelu ja peloittelu etusormella.
Nyt kaikki autoilijat tarkkana mitä sillä sormella ajon aikana tekee! Tarpeeton sormen nostelu kiellettäneen kantasuomalaiselta
kokonaan. Nenän kaivaminen sallittaneen, jos on käynyt 10 viikon kurssin maahanmuuttovirastossa.Kurssin nimi on: oikea oppinen nenänkaivuu, ilman latausliikettä ja peukalon heiluntaa.
http://www.ksml.fi/kotimaa/Poliisi-Aikuiset-ampuivat-sormilla-maahanmuuttajalapsia/827834?pwbi=dd9fdae6c7433a5b2b9f446a0ea8cc8b

Pakolaiset: Maahanmuuton hinta?

 


Suomi jakaa rahaa pakolaisille/ turvapaikanhakijoille maailman ja Euroopan mittakaavassa avokätisesti. Olemme maailmanmestareita tässä rahan ja sosiaaliturvan jakajina, politiikot ovat sorvanneet tämän järjestelmän tähän surkeaan malliin.

Pakolaiset: Uusi nokia on keksitty! rahasampo


EU, Suomi ja pakolaistulva Kokkola 30.11.2015
SDP Jutta Urpilainen lobbaa pakolaisbisnestä sata lasissa! Jutta pitää kansan kurissa ja herran nuhteessa. Näiden poropakandalobbareiden mukaan Suomi tienaa pakolaisten hyysäämisestä. Raha kuulemma kiertää takaisin valtion kassaan ikiliikkujan tavoin.

Irakin pakolaiset: Suomi on pettänyt!

Vapaaehtoinen paluu kovassa kasvussa – “Suomi petti odotukset”
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/vapaaehtoinen-paluu-kovassa-kasvussa-suomi-petti-odotukset/5504788

Mitä ihmettä! Irakilaiset eivät viihdy suomessa! Irakilainen palaa kotiin Suomen valtion kustantamalta lomamatkalta. Kyllä elintasopakolaisen arki on rankkaa.

Pakolaiset: Suomen romahdus!

Hyvinvointivaltion romahdus

Hyvinvointivaltio on mahdollisesti tulossa tiensä päähän. Suomeen pyrkivät siirtolaiset voivat romahduttaa jo valmiiksi velkaisen suomalaisen hyvinvointivaltion. Näin karua kuvaa maalailee Turun yliopiston taloustieteen professori Matti Viren Maaseudun tulevaisuudessa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan.

– Murrosikäisistäkin puolet on täysin vailla kokemusta koulunkäynnistä, he eivät osaa lukea millään kielellä, eivätkä osaa esimerkiksi englantia sanaakaan, kertoo konsultoiva erityisopettaja Riitta Takkula-Ollila Hämeenlinnan kaupungilta.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/turvapaikanhakijatilanne-luo-painetta-kouluihin-joka-toinen-ei-ole-kaynyt-lainkaan-koulua/5324234

 

Pakolaiset pelastaa suomen talouden tekemällä kovasti töitä?
Kaikki tahot eivät ole aivan samaa mieltä tästä tulevaisuuteen “panostamisesta”

Automatisaatio uhkaa viedä joka kolmannen työpaikan
Automaatio syö työpaikkoja rajusti!

Pakolaiset: Liian kovat vaatimukset!

Turvapaikanhakijat ovat protestoineet  “Surkeita”olosuhteitansa Oulun Hiukkavaarassa ja muualla Suomen pakolaiskeskuksissa. Tarjottava perusruoka ei kelpaa, koska puurot, keitot,  makaroonit ja peruna on kuulemma koirille tarkoitettua ruokaa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100120447490_uu.shtml

Pakolaisille on suunniteltu omat ruokalistat, joihin kuuluu lihaa, kasviksia, kananmunia, jugurttia ja salaatteja. Suomessa pakolaisia kohdellaan paremmin kuin sotaveteraaneja, vanhuksia ja lapsia!

Mitä tämä lysti maksaa? http://www.kauppalehti.fi/uutiset/frontin-hurja-arvio-pakolaiskriisista-valtion-budjettiin-1-5-miljardin-lovi/qtQUkkU2?ref=ampparit:1f67&ext=ampparit%3Fref%3Dfacebook:3f20

 

Frontin hurja arvio: Pakolaiskriisistä valtion budjettiin 1,5 miljardin lovi.

Nyt onkin taas hyvä syy kurittaa heikompiosaisia Suomalaisia lisää Sipilän hallituksen toimesta, koska tarvitaan “säästöjä!

Pakolaiset: Rajat kiinni!

Dublin-sääntöjen mukaan turvapaikanhakijan pitää rekisteröityä ensimmäisessä maassa, johon he ovat EU:ssa saapuneet. Ensimmäisen saapumismaan vastuulla on myös turvapaikkahakemuksen käsittely. Mikäli turvapaikanhakija siirtyy johonkin toiseen EU-maahan jättämään hakemusta, tämä toinen maa voi palauttaa kyseisen henkilön takaisin ensimmäiseen EU-maahan.

https://www.suomenuutiset.fi/saksa-valmistautuu-evaamaan-kaiken-sosiaaliturvan-dublin-pakolaisilta/