Avainsana-arkisto: Dietti

Rasvainen juttu! Vähärasvainen on roskaa?

– Neuvo vähentää rasvan käyttöä perustuu siihen, että rasva sisältää kaksinkertaisen määrän kilokaloreita hiilihydraatteihin ja proteiineihin nähden. Ajattelutavan mukaan rasvan käytön vähentäminen johtaa painon tippumiseen, mutta tutkimustuloksemme perusteella näin ei ole. Tieteestä ei löydy näyttöä sille, että vähärasvainen ruokavalio olisi ihanteellinen pysyvään painonpudotukseen johtava strategia

http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2015110120595829_lh.shtml

Melkein voisi sanoa: Pekka Puska Vs Antti Heikkilä. Heikkilän opeilla terveys kiittää.

Rasvasota: Oliko Pekka Puska väärässä?

Pekka Puska on aina ollut tyydyttyneen rasvan parjaaja. Pohjois-Karjala projektin myötä Puskan näkemykset vain vaihvistuivat. Pekka Puska tuskin takkiansa kääntää, vaikka monet muut arvovaltaiset ravitsemusprofessorit ovat sen jo tehneet.

Rasva-artikkeli

Sokeri on se suurin terveyden tuhoaja ja sydäntaudin aiheuttaja. Amerikkalaiset lääkärit kääntävät takkeja tiuhaan tahtiin, kukapa nyt haluaa jäädä sinne luusereitten vähäiseen joukkoon, joka vielä kumartelee -60 luvun hutiloidusti tehtyjä tutkimuksia.

Monta näkemystä valtimotaudin ehkäisystä  Monta viisasta ja Matti Uusitupa kertovat  onko kolesteroli ja tyydyttynyt rasva vaaraksi terveydelle, aiheuttaen verisuonitukoksen ja sydäntaudin/sydänkohtauksen. Matti Uusitupa kertoo vuonna 2012 että tyydyttynyt rasva on haitallista ja matala LDL kolesteroli pelastaa ihmisiä sydäntaudilta. Statiineja kovasti mainostaa!

Diabetes voidaan parantaa


Suomenkielinen tekstitys

Alkuperäinen englanninkielinen video

USA:n kansanvälisessä terveystutkimuksessa havaittiin insuliiniresistenssin olevan suurin syypää sydäntaudin kehittymiseen. 42 % sydänkohtauksista johtuu insuliiniresistenssistä. Liika hiilihydraatti/ tärkkelys saa elimistön sekaisin. Insuliiniresistenssi on tila jossa insuliini ei tehoa ja keho alkaa erittää aina vain suurempia määriä insuliinia. Pidemmällä aikavälillä tämä johtaa kakkostyypin diabeteksen kehittymiseen. Insuliini on varastohormoni joka varastoi pääasiassa hiilihydraattia(Glukoosi) myöhempää käyttöä varten rasvavarastoon. Proteiini tarvitsee myös insuliinia, mutta huomattavasti vähemmän huin hiilihydraatti. Kun syöt rasvaa niin insuliini ei erity.
Pekka Puskan aikanaan kauppaama runsas hiilihydraattinen ruokavalio aiheuttaa suuria vahinkoja, menee terveys. Antti Heikkilä kauppaa terveyttä ja on puhunut vuosikausia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta.
Diabetesliitoissa ihmisten ei haluta tervehtyvän, vaan heille kaupataan lääkkeitä ja suuria määriä insuliinia. Olet kierteessä josta on vaikea päästä irti, koska pistettävä insuliini vaatii myös suuria määriä hiilihydraattia, koska muuten kuolo korjaa jos et syö hiilareita.
Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta vallitsee vääriä käsityksiä maailmalla.
Monet luulevat karppauksen olevan runsaasti proteiinia sisältävää, mutta ovat ikävä kyllä väärässä. Vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa syödään runsaasti rasvaa, kohtuudella proteiinia ja niukasti hiilihydraatteja.
Useat tutkimukset vahvistavat että vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää elimistön tulehdusta. Diabeteksen aiheuttaja(Hiilihydraatti) kannattaa poistaa niin et tarvitse insuliinia, olet paljon terveempi ja sydäntautiriski pienentyy huomattavasti.
Pohjois-Karjala projekti oli täysin epäonnistunut kokeilu, joka johti kevyttuotteiden ilmestymiseen kaupan hyllyille. Rasva korvattiin sokerilla, tärkkelyksellä ja hiilihydraatilla. Kokeilun tulokset näkyvät ihmisten pahoinvointina ja sairasteluna.

Rasvasota: Rasva on ok tuote!

Coca Cola, joka vietti 3300000000 dollaria mainontaan vuonna 2013, työntää viestin, että “kaikki kalorit count”; he liittävät niiden tuotteita urheilua, mikä viittaa siihen, se on ok kuluttaa juomansa kunhan liikut. Kuitenkin tiede kertoo meille tämä on harhaanjohtava ja väärä. Se on, jos kalorit tulevat joka on ratkaiseva. Sokeri kaloreita edistää rasvan varastointiin ja nälkä. Fat kaloreita aiheuttaa kylläisyyden tai “kylläisyyden”.

Linkki artikkeliin

 

Rasvasota, sokerisota, hiilihydraatit, karppaus, sydäntauti, statiini, painonpudotus, dietti, Pekka Puska, Antti Heikkilä, sydänkohtaus.

Diettilimsat tuhoavat terveytesi!

Jos terveydentuhoaminen kiinnostaa, niin juo yksi pullollinen aspartaamilla makeutettuja limsoja päivässä. Uusimmat tutkimukset vahvistavat tämän asian. Juomien valmistajat tietysti kumoavat kaikki terveyden vaarantamisväitteet höpö puheillansa.

Aspartaamijuomat ja limpparit tuhoaa terveyden

Antti Heikkilä kertoo totuuden dietti ja aspartaamilimsoista

Antti Heikkilä: Diabeteksen ruokavaliohoito

Antti Heikkilän lausunnot ja väitteet ruokavaliosta, statiineista, margariinista ja sydäntaudista saavat THL:n johtotason ihmisten stressitason ja verenpaineen nousuun.  Tästä linkistä voit lukea  “Valtsun” arvostelun Antti Heikkilän diabetes kirjasta. http://valtsuhealth.blogspot.fi/2014/12/kirja-arvostelu-antti-heikkila.html

3 minuutin treeni viikossa kohottaa kuntoa!

McMasterin yliopiston tutkimus kertoo: kolmen minuutin kova intervallitreeni kohottaa kuntoa ja parantaa terveyttä. 20 sekuntia 100% tehoilla kuntopyörää polkien, tehtynä kolmesti. Tutkimus tehtiin ylipainoisilla ihmisillä kuuden viikon ajan.

http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0111489

Ylipaino: Rasvasota jatkuu

Lihavuus: Muutama kilo ylipainoa on vaaraksi terveydelle

Ylipaino on aina vaaraksi terveydelle, väittää tuore Oululainen tutkimus. Ylipainon haitat tulevat esiin aineenvaihdunnan muutoksina. Veren rasvaprofiili, tulehdus, hormonitasapainon häiriöt ja veren aminohappoprofiilin muutokset ovat seurausta lievästäkin ylipainosta. Jos haluat vältellä sairauksia ja erityisesti sydäntautia, kakkostyypin diabetesta ja muita liitännäissairauksia, niin aloita laihdutus heti!
Tutkimus on jukaistu PLOS Medicine tiedelehdessä.

Ylipaino: Rasvasota jatkuu
Ylipaino: Rasvasota jatkuu/ Sokerisota

Ravinto & terveys http://viihdefoorumi.eu/viewforum.php?f=30

Jutta Gustafsberg Jari Bull Mentula Fitfarm

Fitnessguru: Jutta Gustafsberg

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288756034004.html
Fitness tähti Jutta Gustafsberg on tehnyt treenaamisesta ja ruokavaliosta loistavan bisneksen. Vajaan kolmen miljoonan euron liikevaihdolla hän tahkoaa 900000 euron tuloksen.


Etuovi.com visiitillä Jutta Gustafsbergin kotona


Lappeenranta Body fitness SM-karsinta 2011 – yli 163 cm finaalikierros


FAST-TV: GoJuttaGo 4 viikon haaste: treeni 1


FAST-TV: GoJuttaGo 4 viikon haaste: kotitreeni