Avainsana-arkisto: Big machines

Nokian prisma (Rakentamisen seurantaketju) – Sivu 15 – Viihdefoorumi.eu

Lähde: Nokian prisma (Rakentamisen seurantaketju) – Sivu 15 – Viihdefoorumi.eu


Nokian Prisman rakentamisen seurantaketju! Häpesuon kaatopaikka on saanut uuden katteen. Kaatopaikan kunnostustyö on lähes valmis.

Documentary series: Big Machines-Caterpillar-Volvo


Documentary series: Big Machines-Caterpillar-Volvo 210B Excavator-Cat 980G Wheel Loader, Caterpillar 324>D Excavator. Dokumenttisarjassa seurataan Nokian Prisman työmaan tapahtumia. Häpeäsuon kaatopaikan kunnostus on käynnissä. Nokian Häpeäsuo on vanha kaatopaikka jonka päälle on rakennettu aikoinaan rakennuksia. Rakennukset on purettu ja koko kaatopaikan alue on kaivettu ja täyttö on loppusuoralla.


Scania truck-Volvo 290 Excavator- Liebherr 946 Steam Shovel- Big Machin


Liebherr 946 Excavator-Caterpillar 324 Excavator


John Deere 7820 tractor-Caterpillar 324 Excavator


Volvo Wheel Loader Loading -Caterpillar 980 Wheel Loader- Big Machine

Wärtsilän telakka 1971

 

Dokumentissa seurataan valtamerilaivan rakennusoperaatiota Wärtsilän Turun telakalla, joka tuolloin oli Suomen suurin telakka ja myös Suomen suurin työpaikka. Tarina kulkee tarjouspyynnön vastaanottamisesta valmiin valtamerialuksen luovutukseen.
Elävä arkisto

Tampere rantatunneli: Rauhaniemen sillan purku

Rauhaniemen silta Tampereella Naistenlahdessa on rakennettu 1978. Nykyinen siltavanhus saa väistyä uuden modernin sillan tieltä. Uusi silta on 11,5 metriä leveä. Sillan purkaminen ja uuden rakentaminen haittaa liikennettä joka siirtyy uusille urille. Vuoden verran saa paikalliset asukit kuunnella kilkettä ja kalketta, niellä pölyä, tottua alati vaihtuviin liikennejärjestelyihin, ennenkuin uusi silta seisoo tukevasti teräsbetonisilla jaloillaan maan kamarassa. Rantatunneli valmistuu liikennöitävään kuntoon 15.5.2017  ja lopullinen silaus ja viimeistely tehdään kesän 2018 aikana.  Tuolta löytyy Tampere rantatunnelityömaan  videot / kuvat. http://viihdefoorumi.eu/viewtopic.php?f=11&t=463

 

Tampere rantatunneli: Rauhaniemen sillan purkaminen

 

Rauhaniemen sillan purku/Purkaminen on käynnissä

 

 

 

Deleten sininen kaivinkone hyytyi ensimmäisenä päivänä, häviten sillalle 6-0. Koneesta murtui koura, taistelussa betonia ja terästä vastaan.

Tampere rantatunneli Rauhaniemen sillan purkaminen 2.9.2014 Part 2/4

Tampere rantatunneli Rauhaniemen sillan purkaminen 2.9.2014 Part1/4

Rauhaniemen sillan purkaminen/Purku Tampere rantatunneli työmaa. Purkupaikalle on tuotu raskasta kalustoa! Delete hoitaa hommat.