Aihearkisto: Uutiset

Sotapakolaisten traumat! Turvapaikanhakijat


Raketattackerna på Möllevångstorget under nyår 2017
Yllä oleva video on kuvattu Ruotsissa 2017. Videolla sotaa paenneet turvapaikanhakijat ampuvat tarkoituksella raketteja päin ihmisiä autoja ja rakennuksia.
Kovasti tässä voi ihmetellä kuinka sotaa paenneet ihmiset nauttivat tästä toiminnasta.

Turvapaikanhakijat:Suomi jälleen maksajan paikalla!

Pakolaisten pakkopalautus tökkii!
Suomessa notkuvien turvapaikkaturistien pakkopalautus käy veronmaksajalle kalliiksi! Irak kiristää palautus sopimuksen teon yhteydessä rahaa ja muita etuja! Sipilän hallitus on aiheuttanut Suomalaisille itkua ja hammasten kivistystä typerillä toimillaan.
Nyt Suomen tulisi kustantaa Irakiin palaaville ja heidän perheillensä koulutus ja elatus.
Halvin ratkaisu olisi rakentaa piikkilangalla aidattu pakolaisleiri metsän keskelle ja tunkea kaikki pakolaiset sinne nauttimaan vettä ja ravitsevaa ruisleipää.(THL:N mukaan ruisleipä on ravitsevaa ja terveellistä) Ongelma poistuisi melko pian ja vapaaehtoisia Irakiin palaajia löytyisi kohta tuhansia!

Nokian kirkko: Kuparivarkaat iskivät kyntensä syöksytorviin


Nokian kirkon kupariset syöksytorvet varastettiin! Syöksytorvien alaosat lähtivät röyhkeiden kuparivarkaiden matkaan. Varkaista ja varkauden ajankohdasta ei ole mitään tietoa. Kirkon ulkovalot eivät ole olleet päällä iltaisin ja liekkö tällä seikalla osuutta asiaan, helpottaen varkaiden työtä?


Nokian kirkon remontti -Nokian kirkko


Nokian Kirkko- Church in Finland 1837

Päivitys 27.10.2016 Klo 20:24 Osa syöksytorvista oli varastettu.

Maailman suurin autonrengas! world’s largest car tire!

Maailman suurin autonrengas on 45 metriä korkea. Tilavuutta 4000 kuutiometriä.
Rengas puhallettiin täyteen paineeseen ja matka kohti korkeuksia alkoi. Kuumailmapallon korkeus jäi valitettavasti vajaaseen kymmeneen metriin matalalla olevien pilvien vuoksi. Kolmeen autoon sidotussa pallossa kävi myös Nokialainen Olympianyrkkeilijä, mitalisti Mira Potkonen. Tilaisuus oli Nokian Renkaiden järjestämä Hakkapeliitta 80 vuotis juhla.

The world’s largest car tire is 45 meters high. The volume of 4000 cubic meters.
The tire was blown to full pressure and began the journey toward the heights. Balloon Height unfortunately missed due to a low of just under ten meters of clouds. bound to three in the car globe was also Nokia’s Olympia Boxer, medalist Mira Potkonen. The event was organized by Nokian Tyres Hakkapeliitta 80-year celebration.
dsc02246

dsc02245

dsc02247

dsc02243

dsc02240

Nokian Tyres, Nokian Renkaat, Maailman suurin autonrengas
Nokian Tyres, Nokian Renkaat, Maailman suurin autonrengas

Otanmäki: Turvapaikanhakijan tekemä tappo/murha

“Perkele, me ei pelätä miestä eikä pimmeetä”

15.9.2016 Otanmäki: turvapaikanhakijan tekemä murha kuumentaa tunteet! MTV:n toimittaja haastattelee paikallista vanhaa miestä, joka sanoo suorat sanat. Suvakkitoimittajalla meinaa mennä maailmankirjat sekaisin näistä sanoista.

Iltalehti Vs Totuus Turvapaikanhakijat/mielenosoitus

Uskotko omia silmiäsi vai Iltalehden toimituksen horinoita?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091122296437_uu.shtml
Iltalehti kertoo järkyttävästä naisen hakkaamistapauksesta Itiksen mielenosoituksen yhteydessä. Toimittajan mukaan raskaana olevaa maahanmuuttajataustaista musliminaista pahoinpideltiin törkeästi. Noin kymmenen ihmisen joukko oli pahoinpidellyt, töninyt ja tallonut varpaille.
Totuuden voi jokainen tarkistaa Youtube videolta joka on kuvattu Itäkeskuksessa tapahtuman aikana.

Iltalehden toimittaja pakoilee vastuutaan!

Pakolaiset: Etusormella osoittelu vie Suomalaisen häkkiin

Poliisi tiedoittaa:Jämsässä Maahanmuuttajalapsia on osoiteltu etusormella autosta käsin, peukalon samalla tehdessä ylhäältä alas tapahtuvaa liikettä. Poliisin mukaan tämä etusormella osoittelu saattaisi täyttää lain kohdan, laiton uhkaus. Etusormen metsästykseen on hälytetty kaikki Jämsän poliisipartiot. Naisten ahdistelu ja häirintä tapaukset saanevat nyt jäädä toisarvoisiksi asioiksi, onhan nyt kyseessä Suomen kunniakansalaisten huono kohtelu ja peloittelu etusormella.
Nyt kaikki autoilijat tarkkana mitä sillä sormella ajon aikana tekee! Tarpeeton sormen nostelu kiellettäneen kantasuomalaiselta
kokonaan. Nenän kaivaminen sallittaneen, jos on käynyt 10 viikon kurssin maahanmuuttovirastossa.Kurssin nimi on: oikea oppinen nenänkaivuu, ilman latausliikettä ja peukalon heiluntaa.
http://www.ksml.fi/kotimaa/Poliisi-Aikuiset-ampuivat-sormilla-maahanmuuttajalapsia/827834?pwbi=dd9fdae6c7433a5b2b9f446a0ea8cc8b